2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد؟ چی گفتی ؟

شبش بحثمون شد.. هیچی نگفتم 

صبح زنگ زد سرد جوابشو دادم 

عصر زنگ زد شروع کرد به توهین کرد به خودمو مامانم منم بهش پیام دادم حیووون هرچی از دهنت در میاد میگی من خرم بخاطر تو قید مادر شدن و زدم 

شبش بحثمون شد.. هیچی نگفتم صبح زنگ زد سرد جوابشو دادم عصر زنگ زد شروع کرد به توهین کرد به خودمو ماما ...

حرفی بود ک روش حساسه؟

کلا بی حرمتی و بد دهنی برا زندگی مثل داروی کشنده است

ولی خب بی حرمتی شنیدی بی حرمتی کردی دیگه

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

حرفی بود ک روش حساسه؟کلا بی حرمتی و بد دهنی برا زندگی مثل داروی کشنده استولی خب بی حرمتی شنیدی بی حر ...

بهم گفت ریدم تو دهنت سیرابی.. بهش گفتم بخاطرت قید مادر شدن زدم میدونستی مشکل مادر زادی داری اما به من نگفتی.. الانم قهر کرده اصلا حرف نمیزنه 

منو تحقیر میکنهدیشب بهم گفت بچه دهاتی انگار تازه اومدی شهر

این جور مواقع اصلا باهاش حرف نزن و بهش بی محلی کن تا بفهمه ناراحت شدی ،اخم کن و از کنارش بلندشو برو دورتر بشین و مشغول به یه کاری شو 

یا بگو از حرف زدنت معلومه کی دهاتیه

بهم گفت ریدم تو دهنت سیرابی.. بهش گفتم بخاطرت قید مادر شدن زدم میدونستی مشکل مادر زادی داری اما به م ...

تو دعوا هرگز بهم توهین نکنید

اگه ام توهین کردید هم سطح توهینی ک شنیدید توهین کنید

تحقیر نکنید هرگز 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

این جور مواقع اصلا باهاش حرف نزن و بهش بی محلی کن تا بفهمه ناراحت شدی ،اخم کن و از کنارش بلندشو برو ...

تو خیابون بهم این حرف و زد.. الانم خونه ام موندم جدابشیم با این همه تحقیر و دروغ و آزار و اذیت چکار کنم.. جالبه با مشکلی که داره توهیتم میکنه بهم 

تو دعوا هرگز بهم توهین نکنیداگه ام توهین کردید هم سطح توهینی ک شنیدید توهین کنیدتحقیر نکنید هرگز

من ته توهینم کثافت اشغاله اما همچیز بهم میگه خیلی ادعا داره همیشه میگه ریدم تو زندگی که تو توشی تو برام ساختی

بهم گفت ریدم تو دهنت سیرابی.. بهش گفتم بخاطرت قید مادر شدن زدم میدونستی مشکل مادر زادی داری اما به م ...

چقدر بی تربیت ،خوب تو هم حتما بهش فحش دادی که اینقدر روتون به هم بازه ،من و شوهرم ده ساله ازدواج کردیم دعوا هم خیلی کردیم ولی چون من مودب بودم شوهرم دیگه خیلی بهش فشار بیاد  وسط دعوا میگه بی شعور 

چقدر بی تربیت ،خوب تو هم حتما بهش فحش دادی که اینقدر روتون به هم بازه ،من و شوهرم ده ساله ازدواج کرد ...

نه بخدا من هیچ وقت توهین نمیکردم اگه اون حرفی میزدم من میگفتم خودتی با این حال فقط بهش گفتم خیلی حیوونی که اینجوری میگی.. و حرفی و زدم که نباید میزدم بهش گفتم بخاطرت قید بچه رو زدم بزرگترین آرزوم.. بخدا من هیچ وقت بهش چیزی نگفتم اون حرفی زده من هی گفتم خودتی.. همیشه بهم میگه بی پدر و مادر