2777
2789
تو خیابون بهم این حرف و زد.. الانم خونه ام موندم جدابشیم با این همه تحقیر و دروغ و آزار و اذیت چکار ...

چی بگم والا وقتی بچه دار نمیشه اول باید تصمیم بگیری حاضری تا آخر عمر بچه نداشته باشی یا نه ، بعدش هم شاید این توهین و تحقیرش به خاطر حس کمبودیه که داره ،بچه دار نمیشه به اعصابش فشار میاد پیش تو کم میاره 

چقدر بی تربیت ،خوب تو هم حتما بهش فحش دادی که اینقدر روتون به هم بازه ،من و شوهرم ده ساله ازدواج کرد ...

نه کلا دهنش بی چاک و بسه.. بهم دروغ گفته و پارسال رازش فاش شد.. الان دیگه نمیکشم توهیناشو جالبه قهرم میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا من هیچ وقت توهین نمیکردم اگه اون حرفی میزدم من میگفتم خودتی با این حال فقط بهش گفتم خیلی حیو ...

چه بی تربیت ،ببین اگه ارزش نداره ازش جداشو خیلی جدی بهش بگو از طرز حرف زدنش خیلی ناراحت میشی و با خودت میگی این زندگی ارزش داره یا نه 

شاید یه کم به خودش اومد و خودشو جمع و جور کرد

چی بگم والا وقتی بچه دار نمیشه اول باید تصمیم بگیری حاضری تا آخر عمر بچه نداشته باشی یا نه ، بعدش هم ...

بخدا من تا امروز اصلا به روشم نیاوردم همش بهش گفتم اشکال نداره رفیقیم درستش میکنیم حل میشه اصلا خودمون دوتا زندگی می‌کنیم بیخیال.. تو بحث حرفای بی ربط میزنه.. انگار دوسم نداره.؟گریه هام دردم ناراحتیم براش مهم نیست

بخدا من تا امروز اصلا به روشم نیاوردم همش بهش گفتم اشکال نداره رفیقیم درستش میکنیم حل میشه اصلا خودم ...

خدا خودش مشکلتونو حل کنه ،خودت بهتر اخلاق شوهرتو میدونی ،از یه لحاظ مردا وقتی بهشون فشار میاد بد اخلاق میشن ممکنه به خاطر اون باشه ولی شاید هم واقعا آدم بدیه با یه مشاور حرف بزن راهنمائیت کنه با بزرگترات حرف بزن 

خدا خودش مشکلتونو حل کنه ،خودت بهتر اخلاق شوهرتو میدونی ،از یه لحاظ مردا وقتی بهشون فشار میاد بد اخل ...

خانوادم میگن جداشو... خانواده همسرم هم خیلی اذیتم میکنن و تو زندگیمون دخالت میکنن 

خوب مثل اینکه خیلی کله شقه ،حتما با پدر و مادرت و مشاور حرف بزن و تصمیم بگیر

خیلی کله شقه.. خیلی بهم دروغ گفت.. سیگاری بودنش. مشکل مادر زادی شو.. فیلم های اشغالیش.. اینکه همش نگاهش به خانمای دیگس... 5ساله دارم تلاش می‌کنم هربار بحثمون میشه هیچ کاری نمیکنه حتی ازم نمیخواد برگردم میگه هرکاری که خودت میخوای انجام بده 

خیلی کله شقه.. خیلی بهم دروغ گفت.. سیگاری بودنش. مشکل مادر زادی شو.. فیلم های اشغالیش.. اینکه همش نگ ...

به نظرم جداشو الکی وقت خودتو هدر نده اگه با هم خوب بودین بچه دار نشدنش مشکلی نبود ولی با این وضع بهتره جدا شی