تو خیابون بهم این حرف و زد.. الانم خونه ام موندم جدابشیم با این همه تحقیر و دروغ و آزار و اذیت چکار ...
چی بگم والا وقتی بچه دار نمیشه اول باید تصمیم بگیری حاضری تا آخر عمر بچه نداشته باشی یا نه ، بعدش هم شاید این توهین و تحقیرش به خاطر حس کمبودیه که داره ،بچه دار نمیشه به اعصابش فشار میاد پیش تو کم میاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بگم والا وقتی بچه دار نمیشه اول باید تصمیم بگیری حاضری تا آخر عمر بچه نداشته باشی یا نه ، بعدش هم ...
بخدا من تا امروز اصلا به روشم نیاوردم همش بهش گفتم اشکال نداره رفیقیم درستش میکنیم حل میشه اصلا خودمون دوتا زندگی میکنیم بیخیال.. تو بحث حرفای بی ربط میزنه.. انگار دوسم نداره.؟گریه هام دردم ناراحتیم براش مهم نیست
بخدا من تا امروز اصلا به روشم نیاوردم همش بهش گفتم اشکال نداره رفیقیم درستش میکنیم حل میشه اصلا خودم ...
خدا خودش مشکلتونو حل کنه ،خودت بهتر اخلاق شوهرتو میدونی ،از یه لحاظ مردا وقتی بهشون فشار میاد بد اخلاق میشن ممکنه به خاطر اون باشه ولی شاید هم واقعا آدم بدیه با یه مشاور حرف بزن راهنمائیت کنه با بزرگترات حرف بزن