2777
2789

اعصابم داغون داغونهههه ، کنترلش از دستم خارج شده ! 

اول اینکه امروز یه عسل تو درختمون بود که خیلی وقت منتظرش بودم ، بعد حالا این عوضیا به عموم میگن بیا عسل رو بچین ببر برا خودت . بعد من گفتم نه خب برا خودمه خودم مریضم ، گفتم من میچینمش ازش بهش هم میدم ، خلاصه من مثل چی زنبورا نیشم زدن و دستام زخم شدن خون اومد ، اونم اومد همه شو برداشت برد . اینم از این. حالا من خودم شرایط زندگیم افتضاحه تو این هیری ویری خواستگار میاد بابام هم اصرار که ازدواج کن ، چند روز پیش یکی رو رد کردم که خون به پا شد . حالا امروز یکی دیگه اومد خواستگاری....که ازشون خوشم نمیاد. .و حتی در کل از ازدواج متنفرممممممم و میترسم 😐 😭 دوست دارم درس بخونم و تلاش کنم . فکرش رو که میکنم اگه این طرف یه درصد حتی یه درصد شبیه بابام باشه چی؟! 

مرد خوب نیست ازدواج در واقع سوختنه . دلم نمی‌خواد مثل اطرافیانم تلف بشم . مامانم هم قهره خیلی وقته میخواد جدا بشه . تمام دردسرهای خونه و ... رو سر منه 

دیشب هم نخوابیدم خوب ،در حال حاضر دارم منفجر میشمممم . دوست دارم خود. کشی کنم راحت شم 

ولی میترسم مثل خواهرم ضایع بشم و نمیرم . خدایا کجایی اخع؟؟؟؟؟؟؟

ازدواج خوب بکن با کسی که خودش تحصیل کرده و روشن فکره

اگر نه رد کن

و هدفت رو با همین کمترین امکاناتی که دم دستت هست دنبال کن هرچی که هست بهونه نیار

خودت رو هم درگیر مسائل خونه نکن کاملا بی تفاوت باش

عسل رو بردن و... رو رها کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج خوب بکن با کسی که خودش تحصیل کرده و روشن فکرهاگر نه رد کنو هدفت رو با همین کمترین امکاناتی که ...

خواستگارام‌ خودشون درس نخوندن که درکی از تحصیلات داشته باشن ، نمیدونن درس چیه ! فقط زن رو میخوان که براشون بزاد و بشوره و بسابه ، و بهش خیانت کنن و دم نزنه ،کتکش بزنن محدودش کنن و هیچی نگه 

مهندسی میخونم شرایط ازدواج خوب ندارم زندگیم داغونهازدواج برا من از چاله به چاه افتادنه

هیچکس از اینده خبر نداره . ان شاءالله ی خوب سر راهت قرار میگیره. سعی کم با تحصیلات باشی و بتونی شغل خوبی داشته باشی

هیچکس از اینده خبر نداره . ان شاءالله ی خوب سر راهت قرار میگیره. سعی کم با تحصیلات باشی و بتونی شغل ...

سعی میکنم درسم رو بخونم ولی نمیزارن 

هنوزکلی از دانشگاهم مونده 

نمیزارن نمیزارن 

بابام همش اصرار داره که از دستم راحت بشه عین خیالش نیست 

منِ خرِ احمق عوضی دیوونه عنتر گاو 

رشته خودمو به شهر دور قبول شدم که سی ساعت تا شهر ما فاصله داره ، بعد من نرفتم ، اومدم یه شهر نزدیک که یه ساعت فاصله داره همون رشته رو آزاد میخونم . حالا هر هفته میان دنبالم میارنم خونه ، کل بدبختیا رو سرمه. تف تو شرفم که نرفتم همون شهر دور