2777
2789
عنوان

حس ششمم بشدت قویه و خوابام به واقعیت تبدیل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7440 بازدید | 438 پست
عزیزم چی ازم حس میکنی کی ازدواج میکنم

ازدواج رو نمیدونم 

خودت رو خوب بلدی و میدونی چجوری حال خودت رو خوب کنی 

وقتی حالت خوب نیست خودت رو زود جمع میکنی و این ویژگی خوب رو داری 

اطرافیانت دلت رو زیاد شکستن 

حس آدمای خوش استایل و تمیز رو بهم میدی با اینکه نه دیدمت و نه میشناسمت

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راجع به منم بگیشاگرد برتر میشم با نه؟حقوق قبول میشم؟

جانم بخدا این سوالا رو میترسم جواب بدم

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

ازدواج رو نمیدونم خودت رو خوب بلدی و میدونی چجوری حال خودت رو خوب کنی وقتی حالت خوب نیست خودت رو زود ...

لطفااااا منو بگووو 

اسمم مرضیه 

شخص م برمیگرده پیام بده بهم؟؟؟ 

یا با یکی دیگه اشنا میشم؟ 

زمان هم بگو 🫠🫠🫠🫠

ازدواج رو نمیدونم خودت رو خوب بلدی و میدونی چجوری حال خودت رو خوب کنی وقتی حالت خوب نیست خودت رو زود ...

درمورد زندگیم چی حس می‌کنی 

تهش طلاق میگیرم یا با همین میمونم😢

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

عزیزم تازه فهمیدم باردارم بنظرت جنسیت چیه ؟؟

مبارکه عزیزدلم 

۶۰ درصد پسر اون ۴۰ درصد دختر رو هم در نظر بگیرااا

ولی بیشتر حس میکنم پسر

فداتشم از منم بگو 

برمیگرده ؟ حدودا کی ؟ 

ممنونمممممم عزیزممم💐🥹🦋🫂🩵💚💚💚💚💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

درمورد منو زندگیم چی حس می‌کنی 

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

چرا چند وقت یه بار تاپیک های اینجوری زده میشه؟!!!

یه بزرگی میگفت هیچوقت به این مسائل نه فکر کنید نه دنبالش برید ومیگفت مهم درست زندگی کردن و درست بندگی کردن خداست و ببینیم وظیفمون در زندگی چیه و همونو درست اجرا کنیم...و مهم رضایت خداست و بندگی کردن خدا ....ارزش انسانها به چشم برزخی داشتن و مکاشفه و اینا نیست ارزش هر انسانی به درست زندگی کردن و درست بندگی کردن خداست و انجام وظایفمون توی هر زمان و مکان....و چيزي به نام حس ششم و هفتم وجود نداره...خدا خودش در این مورد بنده هاش رو توی قرآن راهنمایی کرده ...‌بهرحال خدا عاقبت هممونو ختم بخیر کنه ...و کاش بدونیم یروزی همه‌ ی اینارو رها میکنیم و میریم پس تا زنده ایم درست زندگی کنیم و درست بندگی خدا رو بکنیم

اللهم عجل الولیک الفرج💚