2777
2789
عنوان

تعبیر خواب دیدن مرده لطفا بیاین

64 بازدید | 17 پست

من خیلی دلتنگ مادبزرگمم جوری که هر شب گریه می کنم چون تو زندگیمم تو مرحله ای هستم که روزای سخت دارم می‌گذرونم و فشار رومه ، دیشب خواب دیدم همه خونه مادربزرگم جمع شدیم گفتن حالش بده و دوباره فوت شده صورتش غم گین افتاده بود من بوسش کردم تعبیرشو میدونید وقتی که فوت شده بود صورتش نورانی با لبخند بود تو خوابم خیلی غمگین بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توازبس ناراحت غمگین هستی اوهم غمگینه 

منم ازبس بیقراری میکنم همسرم توخواب ناراحت میشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم توازبس ناراحت غمگین هستی اوهم غمگینه منم ازبس بیقراری میکنم همسرم توخواب ناراحت میشه

آخه باهام حرف نمیزنه😭هر بارم که اومده چند وقت پیش براش خیرات دادم اومد دیدم خیراتم دستشه فهمیدم بهش رسیده 

خدا رحمت کنه همسرتون بگردم😭منم خیلی روزای سختی دارم می‌گذرونم 

میگن ازبیقراری های ما اموات ناراحت میشن ....خدا مادربزرگ تون روبیآمرزد وسرسفره انبیا محشورش کند ....الهی آمین 

یه روز تا شب من گریه میکردم ودادمیزدم وهمسرم روصدا میکردم شب همسرم اومدتوخوابم گفت چقدرسعیدسعید میکنی هی منو صدا میکنی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ای وای الهی روحش شاد باشه ممنونم عزیزم به نظرت حرفامون میشنون؟

صددرصد.....

آخ کاش حرف بزنن چرا نمی‌زنن

عزیزم من درسته که خیلی بیقرارم ودلم میخوادبیآد باهام حرف بزنه آخه اون شب میگفت بیا چقدر سرگرم تلویزیونی وجدول بیا صحبت کنیم نمیدونم چرا اونشب آنقدرمن بیخیال شده بودم واون بعداز یکساعت ایست قلبی کردوحتی توبیمارستان احیا شدولی فایده ای نداشت فوت کردومن عذاب وجدان دارم وداغون ودگرگون ....وبه علم اینکه میدونم تا اجازه نداشته باشن نمیتوانندحرف بزنندوحتی توخوابمون بیآن ولی من همش بیقراری میکنم ومیگم بیا اون شب چی میخواستی بگی 

عزیزم من درسته که خیلی بیقرارم ودلم میخوادبیآد باهام حرف بزنه آخه اون شب میگفت بیا چقدر سرگرم تلویزی ...

عزیزم براش فاتحه قرآن بخون بگردم خودتو سرزنش نکن مرگ دست خداست تقصیر تو نبود منم مادر بزرگم همش میگم کاش بیشتر میرفتم پیشش چند وقته فوت شدن

عزیزم براش فاتحه قرآن بخون بگردم خودتو سرزنش نکن مرگ دست خداست تقصیر تو نبود منم مادر بزرگم همش میگم ...

تنهادلخوشی من خیرات دادن ونماز وقرآن وفاتحه کبیره ست اینا کمی آرومم کرده 5ماه ست که داغون شدم شب قدر بعدازاحیاشدن توبیمارستان فوت کردوشب قدرهم خاکسپاری شد 10فروردین فوت شدهفت همسرم مصادف با سال مادرش بود منتها همسرم 67سالش بودمادرش 92سال

تنهادلخوشی من خیرات دادن ونماز وقرآن وفاتحه کبیره ست اینا کمی آرومم کرده 5ماه ست که داغون شدم شب قدر ...

اخی عزیزم روحشون شاد باشه ایشالله چه شب خوبی خدا به دلتون آرامش بده😢روح همسرتونم شاد براشون فاتحه خوندم

اخی عزیزم روحشون شاد باشه ایشالله چه شب خوبی خدا به دلتون آرامش بده😢روح همسرتونم شاد براشون فاتحه خ ...

ممنونم ....منم برای مادربزرگ تون فاتحه خوندم خدا همه اسیرای خاک روببخشه وبیآمرزه ....الهی آمین