من خیلی دلتنگ مادبزرگمم جوری که هر شب گریه می کنم چون تو زندگیمم تو مرحله ای هستم که روزای سخت دارم میگذرونم و فشار رومه ، دیشب خواب دیدم همه خونه مادربزرگم جمع شدیم گفتن حالش بده و دوباره فوت شده صورتش غم گین افتاده بود من بوسش کردم تعبیرشو میدونید وقتی که فوت شده بود صورتش نورانی با لبخند بود تو خوابم خیلی غمگین بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم براش فاتحه قرآن بخون بگردم خودتو سرزنش نکن مرگ دست خداست تقصیر تو نبود منم مادر بزرگم همش میگم ...
تنهادلخوشی من خیرات دادن ونماز وقرآن وفاتحه کبیره ست اینا کمی آرومم کرده 5ماه ست که داغون شدم شب قدر بعدازاحیاشدن توبیمارستان فوت کردوشب قدرهم خاکسپاری شد 10فروردین فوت شدهفت همسرم مصادف با سال مادرش بود منتها همسرم 67سالش بودمادرش 92سال
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین