قبلاً گفته بودم یه بار به یه خانم نیازمند مبلغ زیادی پول دادم بعدش هی پیام میداد فلان شده پول لازم دارم و... منم هشت نه ماه بود همینجوری خرد خرد براش میریختم هروقت میگفت. تا اینکه دوباره چند روز پیش پیام داد دیگه واقعا کلافه شدم چون قبلاً هم بهش گفته بودم فعلا شاغل نیستم و... دیگه جوابشو ندادم 😟 بعد نشستم جمع زدم دیدم چقدرررر زیاد براش پول ریختم این مدت. حس خنگ بودن کردم. چرا من انقدر ساده و خنگم. خدایا چرا همهش عذاب وجدان میگیرم و همیشه دیگرانو به خودم ترجیح میدم 😭😭😭
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا یه زمانی در توانت بود داشتی دادی ثواب کردی خیر ببینی دیگه با این افکارت خرابش نکن عزیزم بعدم بهش پی بده بگو شرمنده دیگه در توانم نیست بهت کمک کنم به همین سادگی
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
اعتماد نکن الکی اونم اینجا:/ممکنه اون شخص از خودت پولدار ار باشه بده یه نیازمند
نه از اینجا نبود کسی دیگه بهم معرفی کرده بود میدونم وضعش خوب نبود ولی هرچی میشد دیگه به من پیام میداد 😭 خودم چون شاغل نیستم صرفهجویی میکنم فعلا. هیچی برای خودم نمیخرم. ولی هیچ وقت به ایشون نه نمیگفتم 😭
دو ساله مانتو شلوار برام نخریدن دیگه از لباسام خجالت میکشم همش حس میکنم املم عقب افتادم با این لباسا:)
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚