2777
2789
من خودم یه چرخ گوشت دلونگی داشتم اشتباهی تیغه اش با اشغالا انداختم دور هرجا رو گشتم پیدا نشد که نشد ...

ایرانی بخری همش دستت به تیغه عوض کردن باید بند باشه مارکای ایرانی خیلی قدیم خوب بود نه الان قیمتای نجومی ولی کیفیت افتضاح

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبمیوه گیر پاناسونیک ۳کاره گرفتم خیلی استفاده نکردم معمولیه، به نظرم عصاره گیر بهتره که تفاله را خشک ...

بعضی چیزامو ایرانی خریدم

جارو برقی ایرانی خریدم مارک سپاهان جارو مدل موشکی،، میتونستم خارجی بخرم ولی سپاهان جارو تو خانواده ما درسشو پس داده بود مطمئن بودم از کیفیتش

پنکه هم پارس خزر

پلوپز نخریدم ولی همه میگن پارس خزر

طرفشویی من بکو هست ولی پاکشوماهم میگن خوبه

یخچالمم ساید۳۳۴۰ دوو خریدم. منتاژ ایرانه تو کارخونه اسنوا منتاژ میشه، بد نبوده این دوساله فقط یخسازش مشکل پیدا کرد که با گارانتی اومدن تعویض کردن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ایرانی بخری همش دستت به تیغه عوض کردن باید بند باشه مارکای ایرانی خیلی قدیم خوب بود نه الان قیمتای ن ...

والا من یه دوازده سالی هست اردواج کردم هم  لوازم ایرانی دارم هم خارجی راضیم از همشون حالا الان اگه بی کیفیت شدن من نمیدونم

من رفتم فروشگاه بکو سفارش بدم گفت قطعاتش نیست کم پیدا میشه حیف شد

والا شانسیه ممکنه اصلا خراب نشه مثلا خواهرمن یخچالش ساید سامسونگه ۱۲ ساله سالم بوده تاحالا

بکو گیر میاد، من از یه فروشگاه حضوری خریدم که جنساشو قاچاقی از گناوه میارن

والا شانسیه ممکنه اصلا خراب نشه مثلا خواهرمن یخچالش ساید سامسونگه ۱۲ ساله سالم بوده تاحالابکو گیر می ...

خیلی ناراحت شدم بابتش همسرم گفت کنوود بگیریم پس ......اره منم حرفتون رو تایید میکنم ک شانسیه عزیز دل

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

از منی که گول همین حرفای بازاری خوردم پول بابت وسیله ایرانی دادم براجهیزیه یخچالم سالی دوبار تعمیره ...

چه مارکی خریدی؟