2777
2789

بستگی به بودجت داره

ظرفشویی بوش الجی بکو

یخچال بوش الجی

تلوزیون الجی

لباسشویی بوش الجی سامسونگ

گوشتکوب برقی براوون

اتو فیلیپس تفال 

چایساز تفال 

گاز لوفارا آلتون

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه برندهای خارجی یا فیک اند یا قاچاق که ضمانت ندارن سالهاست که ورود لوازم خانگی ممنوع شده بین ایرانیا پارس خزر و داتیس و اسنوا  پاکشوما و خیلی برندای دیگه خوب اند البته تو هرکدوم یه چیزش بهتره

همه برندهای خارجی یا فیک اند یا قاچاق که ضمانت ندارن سالهاست که ورود لوازم خانگی ممنوع شده بین ایران ...

نه نه پولتونو بابت چیزای ایرانی حروم نکن این حرف لوازم برقیا که ایرانی میفروشن میگن 

میشه بگید چیا رو ایرانی بگیرم اگر اطلاع دارید

ببین اگه تهرانی پیج کالا لند فالو کن ارسال دارن اگه هم ازشون نمیخری و جای دیگه میخری عکس محصولتو براش بفرست بهت میگه اصله یا فیک

آمیوه گیری و خردکن و اینا چی

آبمیوه گیر پاناسونیک ۳کاره گرفتم خیلی استفاده نکردم معمولیه، به نظرم عصاره گیر بهتره که تفاله را خشک میده بیرون

خرد کن و غداساز نخریدم به جاش گوشتکوب برقی چندکارخ براوونmq 775 خریدم هم خرد کن داره هم رنده و همزن عصای دستمه خیلی خوبه

همزن کاسه ای مولینکس 

ماکرو الجی

پنکه پارس خزر هم خیلی خوبه

اگر وضع مالیتون خوبه که هیچ ولی اگر محدودیت بودجه داری یخچال و ظرفشویی و لباسشویی و گاز مارک خوب بخر بقیشو چون استفاده چندانی نداره مارک معمولی بخر توی چشم هم نیستن اکثرا تو کابینتن

من خودم خیلی رو مارک حساس بودم ولی به نظرم برای وسایل برقی کوچیک حساس نباش پولشو برای وسایل بزرگ اصلی و مبلمانت هزینه کن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

از منی که گول همین حرفای بازاری خوردم پول بابت وسیله ایرانی دادم براجهیزیه یخچالم سالی دوبار تعمیره مخلوط کن تیغش خراب جاروبرقیم خراب یعنی پول ریختم تو چاه اگه بودجه خوبی داری زنگ بزن پیجشون و مشاوره بگیر براساس بودجه ات بهت معرفی میکنه اگه هم تهرانی حضوری برو 

بستگی به بودجت دارهظرفشویی بوش الجی بکویخچال بوش الجیتلوزیون الجیلباسشویی بوش الجی سامسونگگوشتکوب بر ...

من رفتم فروشگاه بکو سفارش بدم گفت قطعاتش نیست کم پیدا میشه حیف شد

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

نه نه پولتونو بابت چیزای ایرانی حروم نکن این حرف لوازم برقیا که ایرانی میفروشن میگن

من خودم یه چرخ گوشت دلونگی داشتم اشتباهی تیغه اش با اشغالا انداختم دور هرجا رو گشتم پیدا نشد که نشد حتی سایت نمایندگیشون هم گفت که وارد نمیشه و به همین راحتی مجبور شدم بزارمش کنار