2777
2789

من خودم فکر میکردم تو دل آدمان و دکتر شکم و پاره می کنه میان بیرون🤣

ولی مامانم میگفت فکر میکرده هواپیما بچه میاره و وسط حیاط داد میزده هواپیما بچه بیار😂😂😂😐

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ

یادم نیست واقعا

بچه هام میگن بچه بخر

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من فکر میکردم بعد ازدواج خود خدا متوجه میشه به اون زن و شوهره  بچه میده😐😐😐😐😐

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فکر میکردم شکم رو پاره میکنن بچه رو برمیدارن و بعدم میدوزن دوباره 

ای کاش دوباره به بچگی برگردم همون قدر ساده و بی فکر 🥲

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
من فکر میکردم بعد ازدواج خود خدا متوجه میشه به اون زن و شوهره بچه میده😐😐😐😐😐

اتفاقا ی بار بچه هام پرسیدن ک ادم ک عروسی میکنه خدا بهش نی نی میده؟گفتم ن همیشه اگه هودشون بگن خدا نی نی بده میده

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اتفاقا ی بار بچه هام پرسیدن ک ادم ک عروسی میکنه خدا بهش نی نی میده؟گفتم ن همیشه اگه هودشون بگن خدا ن ...

😂😂نمیدونم ولی من فکر میکردم خدا هروقت صلاح بدونه خودش میده دست پدر مادر نیست

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

من فک میکردم اگ ی زن و مرد همینجوری الکی تو ی اتاق باشن بچه دار میشدن اما بعدها فهمیدم  تو اتاق یکاراییم  میکنن 😂😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔