2777
2789
عنوان

بین موندن و جدایی موندم (طلاق)

583 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من14ساله ازدواج کردم دوتا پسر دارم

مردی که من باهاش ازدواج کردم فکر میکردم همونیه ک میخوام بعداز ازدواج کم کم هم خودش هم خانواده اش ذات واقعیشون رو نشون دادن 

من خودم آدم کم توقعی ام اسراف گر نیستم 

ولی همسرم دیگه ذات واقعیش رو نشون داده الان نمیدونم چکار کنم نه خودم آرامش دارم نه خانواده ام بخاطر من آرامش دارن

مشکلات ما... 

همسرم کارگره هر روزم کار میکنه من میدونم شرایط اقتصادی واسه همه سخته ولی اصلأ نمیدونم پولاشو چکار میکنه

کلی وام برداشت داداشم ضامنش شد اصلأ از من مشورت نگرفت هر کاری خودش خواست کرد الان تو قسطشو ن مونده

چندبار دست روم بلند کرده

خسیسه بهم اصلأ پول نمیده یعنی حتی یارانه ام رو هم بهم نمیده

اصلأ سال تا سال یه آرایشگاه نمیذاره برم 

2/3سالی یه بار لباس خونگی برام میگیره مانتو شلوار کفش وچادر هم 4/5سالی یکبار میخره

مریض بشم دکتر نمیبره مگر اینکه بیهوش بشم بعد از ترس داداشام ببره

اصلأ جایی نمیبرتمون همه اش تو خونه حبسیم مهمانم اصلأ خونمون نمیاد با خانواده خودشم کلأ قطع ارتباطه خیلی زیاده فعلأ این موارد رو داشته باشید.. 

خلاصه تا الان خوشی در کنارش ندیدم

دوهفته پیش گفتم پول بده برم دکتر نداد منم دیگه بعداز 14سال همه چیو به خانواده ام گفتم منو انداخت بیرون و گفت الا و بلا باید جدا شیم

بعد زنگ زده بود داداشم ک بیاین صحبت کنیم توافقی جداشیم 

خلاصه داداشامم گفتم درحدی نیستی بیایم باهات هم صحبت شیم منم رفتم شورای حل اختلاف بهم گفت برگرد خووه ات اگه اذیتت کرد یا زدتت زنگ بزن 110بیان صورت جلسه کنن 

خلاصه داماد بزرگمون اومد باهاش صحبت کنه چرا اینجوری رفتار میکنه 

خلاصه صحبت کرد وگفت ن ماباید جدا بشیم

خلاصه دامادمون گفت پس لطف کن خودت برو اقدام کن این تو اینم قانون خلاصه نمیدونم چی شد دامادمون چی بهش گفت الان من خونه امم ولی هیچ آرامشی ندارم حبسم کرده تا در حیاتم نمیتونم برم گوشیمم ازم گرفته (یه گوشی قدیمی داشتم با اون الان اومدم نی نی سایت) 

راستی داداشم بهم پول دادرفتم دکتر بعد اون پول داداشمو پس داد باز دوباره داداشم همون پولو برام زد ب کارتم😒

اینم بگم تو یه نامه هم نوشت ک دوستت ندارم والان نامه پیش خواهرمه 

منم هیچ علاقه ای بهش ندارم بخاطر کارا و رفتاراش 

حتی یه شارژ برام نمیگیره 

فقط وقتی دلش رابطه میخواد میاد طرفم این برام از هر عذابی بدتره حس میکنم بهم تجاوز میکنه 

موندم چکار کنم خیلی خسته ام 14سال تحمل کردم تغییر نکرد دیگه امیدی ب آینده باهاش ندارم

شما بگید من چکار کنم؟؟ 

دختر بــــــــــهار....

عذرخواهی میکنم عزیزان میدونم زیاد نوشتم این تازه فقط یه خلاصه خیلی کوچیک از این 14ساله

هر دو 37سالمونه ولی دنیامون اعتقاداتمون رفتارمون زمین تا آسمون باهم فرق داره

دختر بــــــــــهار....

پسرت بزرگن؟؟؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد کارگر از اولش مشخصه زندگی باهاش چیه توقع بیش از این داشتی؟ البته از نظر مالی منظورمه میتونستی یه کارگر با اخلاق پیدا کنی حداقل

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

منتظر چی هستی؟؟ بخاطر بچه هات هم باید جدا شی

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

بنظرم خیلی خوبه ک داداشات پشتتن بنظرم جدا شو هیچ امیدی نیس ک این مرد درست بشه

البته اگه بعد از طلاق شرایطتت بدتر نمیشه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

مطمعنی خیانت کارنیس ک الکی داره عذابت میده وبهت محبت محل نمیده

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یه 7ساله و 3ساله

خیلی بچه ان

میتونی با خودت ببریشون؟؟؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
مرد کارگر از اولش مشخصه زندگی باهاش چیه توقع بیش از این داشتی؟ البته از نظر مالی منظورمه میتونستی یه ...

خیلیا کارگرن عزیزم دوبار فرستادمش دانشگاه نصف و نیمه ولش کرد چند بار داداشم گذاشتش سر کار ول کرد 

دختر بــــــــــهار....