2777
2789
عنوان

بین موندن و جدایی موندم (طلاق)

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 39 پست
خانواده ام میگن تا جوونی جدا شو تا رنگ و رو داری جداشو یه جای بهتر شاید قسمتت شد میگن همین بچه ها بچ ...

برو سر کار بچه هاتو بیار پیش خودت بچه ها بچه های تو هم هستن خون مادرشون هم توی رگهاشونه .این چه حرفیه که مثل پدرشونن چرا شبیه مادرشون نباشن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدابشی چی میشه بعدش ؟

بچه هات میخاهی چیکار کنی 

جایی داری پیش خانوادت یا بعد چندماه میخان از چشمشون بیفتی و بی عزتت کنن

ببین میتونی کار کنی پس انداز کنی بچه هات را اگه جدا شدی نیار کنارت که بگن نون خور اضافه همون داداشات هم کم کم بیخیالت میشن

تو که زندگی خودت خوب نبود راضی نبودی پشیمون شدی دیگه اون دو تا بچه رو چرا آوردی دو نفر دیگم آوردی اونام باهات حسرت بکشن اون واسعه تو شوهر بود واسعه دو تا بچه بخواد پدر باشه

همون اول باید جدا میشدی الان میخوای جدا شی باید فکر بچه هام بکنی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
جدابشی چی میشه بعدش ؟بچه هات میخاهی چیکار کنی جایی داری پیش خانوادت یا بعد چندماه میخان از چشمشون بی ...

من پیش خانواده ام جا دارم 

داداشم میگه مثل گل خواهرمو نگه میدارم ولی مسئله من بچه هامه 

یا باید جداشم خودمو نجات بدم 

یا بمونمو خودمو فدای بچه هام کنم

عزیزم من دوچاره چندین بیماری شدم ک همه اش هم برمیگرده ب اعصاب تو بارداریام افسردگی گرفتم هر چی التماس کردم دکترنبردتم 

من خودم میدوم این مرد دیگه برام مرد نمیشه 

یا باید بسوزم و بسازم یا برم

دختر بــــــــــهار....
من پیش خانواده ام جا دارم داداشم میگه مثل گل خواهرمو نگه میدارم ولی مسئله من بچه هامه یا باید جداشم ...

واسه چی دکتر نمیبره 

چرا خودت نمیری دکتر 

بیمه نیست؟

خودش مریض میشه چی کار میکنه توام بهش نرس وقتی مریض شد

واسه چی دکتر نمیبره چرا خودت نمیری دکتر بیمه نیست؟خودش مریض میشه چی کار میکنه توام بهش نرس وقتی مریض ...

پول نمیده ک برم از خانواده امم بخوام المشنگه ب پا میکنه میگه هیچکس حق نداره چیزی بهت بده 

خانواده ات نباید حمایتت کنن 

خودش نمیره دکتر خوددرمانی میکنه

نه هیچ بیمه ای نداره حتی سلامتم برامون درست نمیکنه 

منم نمیذاره از درحیات برم بیرون ک خودمیه تلاشی کنم

دختر بــــــــــهار....
خانواده الحمدالله پشتمن آره میدونم هیچ امیدی نیست و میدونمم بعداز جدایی شرایطم بهتره چون خانواده خوب ...

خب وقتی خانواده به این خوبی داری جدا شو و خودتو اینقد عذاب نده و نزار اینقد تحقیر کنه و اعتماد به نفست بگیره عزیزم

من پیش خانواده ام جا دارم داداشم میگه مثل گل خواهرمو نگه میدارم ولی مسئله من بچه هامه یا باید جداشم ...

ببین بنظرم بچه هم مهمه اما اگه میتونی برو پیش خانوادت بعدا رهات نمیکنن بی عزتت نمیکنن و شروع کن کار کردن که بتونی علاوه برنفقه بچه خودتم خرجشون کنی بالاخره شوهرت اگه خوب نیست پدرخوبیم نیست 

بعداچندسال دیگه میگی پیر شدم وجوانیم ازبین رفت و بیشتر افسرده بشی

ببین بنظرم بچه هم مهمه اما اگه میتونی برو پیش خانوادت بعدا رهات نمیکنن بی عزتت نمیکنن و شروع کن کار ...

خانواده ام حمایتم میکنن راضی ب جدایی هم هستن 

بخاطر بچه هام موندم تو دو راهی 

حالا یه ماه فرصت خواستم اگه این آدم تغییرنکرد دیگه ب حرف بزرگتراگوش کنم

همین الانشم افسردگی گرفتم مشکل معده درست کردم وووو

دختر بــــــــــهار....