2777
2789
عنوان

خانمها بیایین لطفا

63 بازدید | 13 پست

من ۱۷سالمه همه دندونام داره خراب میشه یه پایینی رو کلا در آوردم دوتا دیگه که هم دارن خراب میشن از بالا هم یه تا خراب شد خودم درآوردم تو روستا زندگی میکنم هزینه دندان پزشک اصلا ندارم حتی کسی رو هم ندارم منو ببر مدام لثه هام عفونت می‌کنه مسواک زدم یه مدت بدتر خراب شدن نمی‌دونم چیکار کنم دونه دونه دندونام دارن می‌پوسن پولم ندارم آخه خدا رو خوش میاد تو این سن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده اینو میگم

ولی نامزدت غلط کرده پول نداره زن گرفته

بعدم چرا روت نشه 

انقد پرروش نکن

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

یکی از بزرگترین مشکلاتم اینه که اصلا نمیتونم ازش پول بگیرم روم نمیشه

یعنی چی روم نمیشه زن عقدی و رسمیشی ..تو نگیری می بگیره پس ؟!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو