2777
2789
عنوان

بین موندن و جدایی موندم (طلاق)

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 39 پست

چه قد کم توقع برای کسی که بدرد نمیخوره ..چه مظلومی دلم گرفت 🙁.خداخیر نده اون شوهرتو فکر کنم دومادتون گفته خودت باید اقدام کنی خرج اینا خوب داره مهریه ترسید میخواد تو بری جلو برای طلاق همه جی بیفته گردن تو ..چرا باخانواده ش قطع رابطه س!!چه عجیب

منتظر چی هستی؟؟ بخاطر بچه هات هم باید جدا شی

مشکلم پسر بزرگمه که خیلی عاطفیه و هر روز میگه مامان خواهش میکنم یکم دیگه تحمل کن من بزرگ بشم ما خانواده عاطفی هستیم خانوامم بخاطر بچه هام موندن 

دختر بــــــــــهار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا کارگرن عزیزم دوبار فرستادمش دانشگاه نصف و نیمه ولش کرد چند بار داداشم گذاشتش سر کار ول کرد

همین که میل به پیشرفت نداره بده وگرنه کارگری بد نیست که

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

عزیزم اميدوارم شرایطتون بتونی عوض کنی،یکی اینکه شما دوتا پسر داری،آینده این دو خیلی مهم،دوم اینکه همسرت از اول اینطور بوده،نشد که باهاش رفیق شی،ینی نمیشه از اول شروع کرد،دلیل دوست نداشتن همسرت چیه؟ممکن پای کسی دیگه وسط باشه، خدانکرده؟دوست داری تلاش کنی که زندگی بهتر کنی،دوز عروسیت یادت بنداز،اون موقع که بله گفتی!شده لحظه هایی دوستش داشته باشی یا دوستت داشته باشه

بنظرم خیلی خوبه ک داداشات پشتتن بنظرم جدا شو هیچ امیدی نیس ک این مرد درست بشهالبته اگه بعد از طلاق ش ...

خانواده الحمدالله پشتمن آره میدونم هیچ امیدی نیست و میدونمم بعداز جدایی شرایطم بهتره چون خانواده خوبی دارم خودمم میرم کار میکنم 

دختر بــــــــــهار....
مشکلم پسر بزرگمه که خیلی عاطفیه و هر روز میگه مامان خواهش میکنم یکم دیگه تحمل کن من بزرگ بشم ما خانو ...

عزیزم درسته که پسرت خیلی برات مهمه اما خداییش پس فردا همین پسرت وقتی که بزرگ شد نمیگه مامان من گفتم طلاق نگیر تو چرا گوش کردی؟ اون الان شرایطو درک نمیکنه که

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

از اول اینجوری بوده؟

کم کم خودشو نشون داد 

مثلأ وقتی اومد خواستگاری ما فکرمیکردیم آدم مذهبیه بعد ازدواج کلأ یه آدم دیگه نشون داد 

ولی خساست کلأ خصلت طایفشونه هم ب خساست میشناستشون ولی من اصلأ فکر نمیکردم این مثل اونا بشه 

بخدا مثل پیرمردای80/90

ساله رفتار میکنه

دختر بــــــــــهار....
خانواده الحمدالله پشتمن آره میدونم هیچ امیدی نیست و میدونمم بعداز جدایی شرایطم بهتره چون خانواده خوب ...

خداروشکر که شاغلی😍

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

خیلی بچه انمیتونی با خودت ببریشون؟؟؟

نه خانواپه ام میگن خودت قدمت رو چشم ما ولی بچه هات رو میتونی ببینی اما نمیتونی نگهداری 

راستم میگن من حداقل باید یه خونه و درامدی داشتم تا میتونستم بچه هامو ببرم

دختر بــــــــــهار....
چه قد کم توقع برای کسی که بدرد نمیخوره ..چه مظلومی دلم گرفت 🙁.خداخیر نده اون شوهرتو فکر کنم دومادتو ...

کلأ خانوادگی گند زدن ب زندگی دیگران هم خواهراش هم خودش باهر کی وصلت کردن داغون کردن طرفو 

کلأ خانوادگی ارتباط ندارن باهم همو دوست ندارن

تو این دو سه ما هفت هشت کیلو گم کردم

دختر بــــــــــهار....
عزیزم اميدوارم شرایطتون بتونی عوض کنی،یکی اینکه شما دوتا پسر داری،آینده این دو خیلی مهم،دوم اینکه هم ...

کاش اون روز مرده بودم ب این بله نمیدادم😭😭

از اول حسم میگفت این آدم منو دوست نداره 

من عاشقش بودم ولی الان بودو نبودش برام مهم نیست

دختر بــــــــــهار....
عزیزم درسته که پسرت خیلی برات مهمه اما خداییش پس فردا همین پسرت وقتی که بزرگ شد نمیگه مامان من گفتم ...

خانواده ام میگن تا جوونی جدا شو تا رنگ و رو داری جداشو یه جای بهتر شاید قسمتت شد 

میگن همین بچه ها بچه های همین مردن فردا هم یکی میشن مثل خودش 

میگن این صفت سر پدرو مادرش نکرد تو توقع داری بچه هات سر تو کنن 

نمیدونم چی درسته چی غلط فقط دارم نابود میشم

دختر بــــــــــهار....