هرروز باید همه جارو تمیز کنم دستمال بکشم هنو بچه ندارم ولی خیلی وسواسم از صب افتادم ب جونه خونهخسته شدم دیگ جون نمونده برام..یکم بعد پامیشم دوباره پتومتو میشورمممم..شماهم مث منین یا خونتون کثیفه؟هرکی میاد خونم میگه ماشالا خونت بوی گل میده😁😉ولی خب زیادی وسواسمممم.
جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نقطه مقابل شما هستم ،به شدت شلخته،از خودم متنفرم
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
من اگه بیکار باشم همینجوریم اما معمولا کار و پروژه هیچ وقتی برام نمیذاره و در حد معمول مجبورم تمیز کنم بعد که کارهای بیرونم کم میشه زمین و زمان رو میشورم
الان اصلا دوره کثیفی نیست.مطمئن باش همه درخال شست شو هستن کمترکسی پیش میاد که تمیز نکنه که اونم خال بهم زنه😤
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.