2777
2789
خب مشكل سر چيه؟ سر چي بحثتون شده؟ كي مقصره؟

اصلا به نظرم دعوای زنو شوهرنباید بیشتر دوساعت طول بکشه.یعنی چی؟

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر اینکه پنجشنبه قبل که فینال خندوانه بود بهم گفت پاشو آماده شو بریم خونه دوستم منم گفتم من از صبح منتظرم خندوانه رو ببینم چند بار بهم گفت منم جوابشو دادم آخرین بار دیگه اعصابم خرد شد گفتم اصلا نمیام شوهرمم به شوهرش اسمس داد که ما نمیایم بعدشم دیگه یک کلمه حرف نزد باهام

🌷
سر اینکه پنجشنبه قبل که فینال خندوانه بود بهم گفت پاشو آماده شو بریم خونه دوستم منم گفتم من از صبح م ...

آخه چه کاری بود؟ اصلا ارزش نداشت شوهرت رو پیش دوستش کوچک کنی. تازه می تونستی تکرارش رو ببینی.

حق داره 

برو شک کن طلاقت نداده  (شوخی)*

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
سر اینکه پنجشنبه قبل که فینال خندوانه بود بهم گفت پاشو آماده شو بریم خونه دوستم منم گفتم من از صبح م ...

خوب عزیزم خندوانه که تکرار داره بعلاوه اینکه میتونستی بذاری ضبط بشه

اشتباه کردی حرفش رو گوش ندادی

بنظر من یجوری بهش بفهمون که متوجه اشتباهت شدی

آخه مسئله اینه که خونه دوستش چسبیده به خونمون اصلا باهم خیلی راحتیم پیش اومده ساعت دو نصفه شبم رفتیم خونشون

ازین حرصم میگیره که اگه خودش میخواست برنامشو ببینه هیچ اشکالی نداشت اما چون مت میخواستم ببینم اینطوری شد🙁

🌷
آخه مسئله اینه که خونه دوستش چسبیده به خونمون اصلا باهم خیلی راحتیم پیش اومده ساعت دو نصفه شبم رفتیم ...

حس نمیکنی بچه بازی درآوردی؟

دیدن یه برنامه که تکرار هم داره انقدر مهمه که این همه شوهرت بهت اصرار کرده روش رو زمین انداختی؟!! تلویزیون مهمتره یا همسرت؟ منم بودم ناراحت میشدم

کار شوهرم این مدلیه که خیلی دیر وقت میاد خونه منم همش تنهام از شوهرم خساس دلخورم که با خودش فکر نمیکنه توی این مدت من کاری داشتم نداشتم،حالم خوب بوده بد بوده؟بیشتر ازین ناراحتم

🌷
حس نمیکنی بچه بازی درآوردی؟ دیدن یه برنامه که تکرار هم داره انقدر مهمه که این همه شوهرت بهت اصرار ک ...

مسئله خودخواهیشه چندین بار بخاطر اینکه اون دلش میخواسته کاری رو انجام بده من صبر کردم کارش تموم بشه بعد مثلا جایی بریم ولی وقتی خودش بخواد من باید سریع انجام بدم

🌷