الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سر اینکه پنجشنبه قبل که فینال خندوانه بود بهم گفت پاشو آماده شو بریم خونه دوستم منم گفتم من از صبح منتظرم خندوانه رو ببینم چند بار بهم گفت منم جوابشو دادم آخرین بار دیگه اعصابم خرد شد گفتم اصلا نمیام شوهرمم به شوهرش اسمس داد که ما نمیایم بعدشم دیگه یک کلمه حرف نزد باهام
کار شوهرم این مدلیه که خیلی دیر وقت میاد خونه منم همش تنهام از شوهرم خساس دلخورم که با خودش فکر نمیکنه توی این مدت من کاری داشتم نداشتم،حالم خوب بوده بد بوده؟بیشتر ازین ناراحتم
حس نمیکنی بچه بازی درآوردی؟ دیدن یه برنامه که تکرار هم داره انقدر مهمه که این همه شوهرت بهت اصرار ک ...
مسئله خودخواهیشه چندین بار بخاطر اینکه اون دلش میخواسته کاری رو انجام بده من صبر کردم کارش تموم بشه بعد مثلا جایی بریم ولی وقتی خودش بخواد من باید سریع انجام بدم
اشکال نداره گلم حالا اینبار شما پیش قدم شو با شوخی و خنده آشتی کن.بعد مسائل دیگه رو تو موقعیت بهتر باهاشون درمیون بذار و مشکلات تو آرامش حل کن با قهر چیزی حل نمیشه