2777
2789

به نظرم بهتره بشینید در مورد ناراحتیاتون با هم حرف بزنید در آرامش. قهر کردن و اینکه هر کس حرفش رو بریزه تو دلش منطقی نیست.

احساستون رو در مورد دیر اومدنش یا بیکاری و کسالتتون بهش بگید. موارد مشابه که میگید شما صبر کردید رو براش مثال بزنید و خلاصه برای حل مشکل جای قهر مثل دو تا انسان بالغ با هم گفتگو کنید.

خودت برو جلو و بگو بیا حرف بزنیم و مشکلمون رو حل کنیم. نذار دعواهای الکی اینقدر طولانی فاصله بندازه بینتون و قهرا عادی بشه واستون

اشکال نداره گلم حالا اینبار شما پیش قدم شو با شوخی و خنده آشتی کن.بعد مسائل دیگه رو تو موقعیت بهتر ب ...

خسته شدم ازین اخلاقش حالا برفرض رفتار من اشتباه بوده دلیل نمیشه بخواد اینجوری کنه بارها پیش اومده توی عصبانیتش ی حرفی بهم زده که ناراحتم کرده ولی من ازش گذشتم و به روی خودم نیوردم حالا نمیشه که تا من ی بار ی چیزی گفتم بخواد این کارا رو انجام بده

اصلا با بی محلیاش جا برای پیش قدم شدن من نذاشته بمونه

🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم ازین اخلاقش حالا برفرض رفتار من اشتباه بوده دلیل نمیشه بخواد اینجوری کنه بارها پیش اومده تو ...

خب همین حرف تو آرامش با خنده بهش بگو که اگه من بودم اینطور رفتار میکردم ولی شما الکی قهر کردی و دل تنگت شدم و از این حرفا.

بخدا من اینطور مشکلاتم با نامزدم حل میکنم

به نظرم بهتره بشینید در مورد ناراحتیاتون با هم حرف بزنید در آرامش. قهر کردن و اینکه هر کس حرفش رو بر ...

حرف شما متین ولی این برای اون موقعست که طرف مقابلت ی ذره از خودش نرمش نشون بده که تو بتونی بری باهاش حرف بزنی

شوهر من توی این مدت شده مثل ی ربات میاد خونه غذاشو میخوره میگیره میخوابه پامیشه میره اگه من بخوام برم نازشو بکشم فکر میکنه این روشش کار درستیه

🌷
حرف شما متین ولی این برای اون موقعست که طرف مقابلت ی ذره از خودش نرمش نشون بده که تو بتونی بری باهاش ...

نگفتم برو نازش رو بکش. شما هم خیلی قاطع و با ناراحتی برو جلو بگو حوصلم از این وضع سر رفته. یا بچه بازی رو تموم کن بیا حرف بزنیم مشکلمون رو حل کنیم یا بگو من تکلیفم رو بدونم. بیشتر از این نمیتونم زندگی با به قول خودت یه ربات رو تحمل کنم. یا حالا هر لحنی که خودت مناسب میدونی. 

البته من کاری که خودم میکنم رو گفتم باز شما خودت ببین صلاحت در چیه

خب همین حرف تو آرامش با خنده بهش بگو که اگه من بودم اینطور رفتار میکردم ولی شما الکی قهر کردی و دل ت ...

باور کن من بارها و بارها همین کارو انجام دادم بعد از دعواهامون حتی اگه اون مقصر بوده بغلش کردم گفتم دلم برات تنگ شده نمیتونم بیشتر از این باهات قهر بمونم و بعدم باهم حرف زدیمو تموم شده

حالا فکر کنم دیگه خوشش اومده فکر میکنه هربار باید همونجوری باشه

🌷

کلا توی همه بحثا خیلی حق بجانبه ی جوریم بلده توجیه کنه که خوش رو محق جلوه میده

راستش دفعه های قبل بعد از قهرامون من واقعا دلم براش تنگ میشد ولی این دفعه نه 

بخاطر این خودخواهیا و این طرز برخوردش احساس میکنم احساسم نسبت بهش خیلی کمرنگ شده دلم نمیخواد اینجوری بمونه😣

🌷
خسته شدم ازین اخلاقش حالا برفرض رفتار من اشتباه بوده دلیل نمیشه بخواد اینجوری کنه بارها پیش اومده تو ...

ببین ادما باهم توشرایط مختلف فرق دارن نبایدتوقع داشته باشی همون عکسالعملی ک شما نشون میده اونم توهمون شرایط انجام بده .منم بضی وقتا این موضوعاتوباهمسرم داشتمو دارم اما یکم فک کردم دیدم خب اون شایدخسته تره حوصلش کمتره زودترعصبانی میشه یا وقتی من ناراحتم بلدنیس نازبکشه یادنگرفته .پس یجورایی سعی کردم مستقیم وغیرمستقیم بهش یادبدم .

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ببین ادما باهم توشرایط مختلف فرق دارن نبایدتوقع داشته باشی همون عکسالعملی ک شما نشون میده اونم توهمو ...

پرستو جون شوهر من خیلی بخاطر خانوادش زحمت میکشه و کارش واقعا زیاد و خسته کنندست

ولی منم بخاطرش شرایط سخت رو دارم تحمل میکنم خونمون خیلی دور از خونه مامانم ایناست بخاطر شغل شوهرم

شوهرم خیلی کم خونست کارش تعطیلات نداره،هیچ جا نمیتونیم باهم بریم؟ من خیلی اوقات تنهام وقتیم میاد خیلی خستس و من همیشه شرایط خونه رو براش آروم نگه میدارم  که استراحت کنه توقع هیچ کمکی ازش ندارم و ...

خب منم انتظار دارم اونم منو درک کنه نه اینکه سر ی حرف اصلا من مقصر بیاد یک هفته تمام همون نیم ساعتیم که تو روز باهم فرصت صحبت کردن داریم ازم بگیره و اینطوری عکس العمل نشون بده

🌷

خیللللی ازین که درک نمیکنه عصبانیم 

منم کلا ازین آدما نیستم که تا با شوهرم بحثم میشه برم به کسی بگم و درددل کنم باهاش

ولی احساس میکنم توی این بگ هفته عصبی شدن انقدر که تنها بودم و با کسی صحبت نکردم حس زندانی انفرادی بودن بهم دست داده

دلم میخواد ی کاری کنم که براش درس عبرت بشه و دیگه این رفتارشو تکرار نکنه🤔

🌷

عزیییزم میدونم شماام حق داری. بخدا شوهرمنم دیشب گف خسته شدم انقدکارکردم هیچی ندارم ..میدونی چرا؟ چون ازبچگی ک کار کردن بدهی های پدرشونو میدادنو اخرم ی خونه دوطبقه برای خانوادش ساخت . خرج خونشونو میدادبیشتروقتا .ک الان هم از کارخسته شده هم ازینکه دیده اینهمه کارکرده هیچی ب هیچی. اما تو هم صبرتوببر بالاترهم وقتی قهرکرد بدوبدو نرو اشتی بزاربگذره متوجه سردیت میشه بلاخره

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
عزیییزم میدونم شماام حق داری. بخدا شوهرمنم دیشب گف خسته شدم انقدکارکردم هیچی ندارم ..میدونی چرا؟ چون ...

شوهرم اصلا آشتی کردن بلد نیست به دلم مونده یبار که قهریم مثلا بیاد یک شاخه گل برام بخره یا بیاد همینجوری بی مقدمه باهام حرف بزنه بگه دلم تنگ شده و....

ولی اینجوری نیست  باید چنددددد روز بگذره ی عالمه منو دق بده بعد یا من طاقتم تموم بشه برم آشتی کنم یا اولش میشینه کلی سخنرانی میکنه که چرا اینو گفتی چرا اونطوری کردی که البته از نظر خودش ۹۰درصد مواقع تقصیر من بوده

البته قبل از ازدواج اینطوری نبود نمیذاشت به یک روز برسه از دلم درمیورد

کلا مدلش اینه که تا وقتی همه چی مطابق میلشه فرشتس ولی وقتی نباشه روانتو داغون میکنه اصلا درک نداره که تو هم ممکنه ی چیز دیگه ی کار دیگه دلت بخواد

فکر میکنه چون کارش زیاده و زحمت زیاد میکشه و خداییش چیزی کم نمیذاره دیگه باید همه مطیعش باشن

البته اینطور نیست که بخواد داد و فریاد کنه اهل دعوای شدید و اینا باشه ولی شکنجه روحیت میده

🌷