2777
2789
عنوان

حسم پرتقالِ خونیه

207 بازدید | 14 پست

پرتقالِ خونیِ شمال با عطرِ نابِ

کباب بنابای عراقِ

پیتزایِ‌سردشده‌ی‌اولِ‌صبحه

تیکه ی آخرِپیتزاس

الوچه با نمکِ

راهِ‌کربلاس

کنسرتِ معینه یا شایدم هیئت حسین ستوده.

پاییزه خش خش برگه 

نمه بارونه

راه رفتن تو برفه

بوی قهوه ی قهوه فروشیه

بوی کتاب نوعه

صدای گیتاره

دوستت دارم از زبان کسی که دوسش دارمه

عطریه ک دوسش دارم و ن اسمی ازش میدونم و ن بوشو ولی دوباره تو ی خیابون اون ب میخوره ب مشامم

حس شما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بوی لیمو  و نارنج  

حسم      خُنکای  دم  دمای صبحه  

بوی  نون  داغ   سر ظهره  وقتی حسابی گشنته

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
واقعا؟ التماس دعا دعا کن جور بشه بیام :)

آره 

اعصابم خط خطی عبا و روسری سفارش دادم نرسیده 

هنوز دینار نخریدم‌

تو سرم جنگه انگار 

ایشالا به حق علی قسمتت میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
معین؟هیئت؟شما اول تکلیفتو روشن کن😂

چ ربطی داشت من عاشق امام حسینم از جد تا جددم عاشق امام حسینن دوماه من اهنگ گوش نمیدم و اصلا هیچ اهنگی تو گوشیم الان ندارم ولی این از محبوبیت معین کم نمیکنه برام معین صدای خوبی داره و الان قسم میخورم حتی ی اهنگ از معینو ن میدونم ن دارم و ن بلدم 

اون حس ارامشه رو میگم 

منم مثل تو یکشنبه راهی کربلام ی حسی دارم ی جوریم

التماس دعا 

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌