2777
2789
عنوان

خواستگار

215 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

وقتتون بخیر

یه آقا پسری خواستگارمه

خیلی بهم ابراز علاقه میکنه و داره تمام تلاششو میکنه 

دو تا شغل داره،خونه و ماشین هم داره

همچیش خوبه خانواده با اصالتی هم داره

ولی یه اختلاف قدی حدود ۱سانت دو سانت با من دارن

ایشون ظریف تر هستند

این مورد یکم ذهنمو درگیر کرده

وسط دو راهی موندم

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کتین جفتتون چاق میشید 

ولی اگه جدی جدی رو مخته رد کن یه جزئیاتی هستن برای خود ادم تو چشمن اونا بدن

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

سعی کن اخلاق برات مهم تر باشه 

یچیزی بهت میگم ادم اولین چیزی ک میبینه قدو ظاهره واس همههه مردم همینع ولی بخدا ک ن قد واست نونو اب میشه ن ظاهر درسته قیافه مهم ولی در حد عادی قیافه خیالت راحت بعد یمدت عادی میشه خوشگلتربنم باشی بعد یمدت عادی میشی خلاصه بهت بگم اگ اخلاقش خوبه و میتونه تامینت کنه ک حسرت چیزایی ک میخای نخوری شوهر کن همینارو در نظر بگیر من ۲۰ سالمه و شوهر کردم ابنو از منی بشنو ک شاید ازم بزرگتر باشی و از منی بشنو ک شوهر کردم و تجربه کردم بیشتر چیزارو

من ۱۷۲ایشون ۱۷۰

من اینجوری دیدم تازه اختلافشون بیشتره، خیلی هم موفقن الان بچشون ۵ سالشه ، مرده  کوتاه و چاقه ولی فیسش خوبه خانمه لاغر و خوش نیپ و بلند ، البته مرده خوش اخلاق و خیلی خیلی پولدار و خرج کن هم هست 

2سانت خیلی مهمه؟؟؟ بنظرم اخلاق و اون شرایطش از همه چیز بااهمیت تره.

والا خودمم موندم

دوستان

ما زیاد همو ندیدم

ولی ایشون خیلی به من علاقه دارن 

اخلاق شونم خوبه ولی نمیدونم چیکار کنم اگه قد خودم بلند نبود که درجا قبول میکردم تو شک نمیافتادم

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت