2777
2789
عنوان

خانومایی که تازه فهمیدین باردارین

1083 بازدید | 56 پست

خانوما بیاین دوران حاملگی باهم باشیم من خودم خداخواسته باردارشدم ۶هفتمه شما چندهفته این بچه چندمه علایمتون چیه؟

مامان سه تا قندعسل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون دست راستتون رو سر من

از دوا  و درمون خسته شدم

نه خودم نه همسرم هیچ مشکلی نداریم باردارم نمیشم

این ماه آمپول آزاد سازی تخمک زده بودم همسر اون موقعی که باید اقدام میکردم سرکار بود نیومد دیر اقدام کردم 

دعا کنید این ماه منم جواب بگیرم

خیلی نگرانم

سلام منم شیش هفته بچه دومم علایمم هم خستگی و ضعف و فشار پایین

من بچه سومم هیچ علایمی ندارم جز اینکه کم خواب شدم تهوع اصلا از هیچی بدم نمیاد کی میری سونوقلب؟

مامان سه تا قندعسل

خوشبحالتون دست راستتون رو سر مناز دوا و درمون خسته شدمنه خودم نه همسرم هیچ مشکلی نداریم باردارم نمی ...

عزیزم ان شاءالله این ماه جواب میگیری 

گرمیجات بخورید مثل دوسین و حلوای خرما با سیاه دونه و روغن زیتون خیلی موثره 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
خوشبحالتون دست راستتون رو سر مناز دوا و درمون خسته شدمنه خودم نه همسرم هیچ مشکلی نداریم باردارم نمی ...

انشالله عزیزم این ماه بارداری من واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه ولی بهش اعتمادکن

مامان سه تا قندعسل

من بچه سومم هیچ علایمی ندارم جز اینکه کم خواب شدم تهوع اصلا از هیچی بدم نمیاد کی میری سونوقلب؟

دیروز بهم گفتن پنج شیش روز دیگه برم که میشه تو هفت هفته 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
عزیزم ان شاءالله این ماه جواب میگیری گرمیجات بخورید مثل دوسین و حلوای خرما با سیاه دونه و روغن زیتون ...

خیلی میخورم من خوراکم گرمیجاته 

مغز و ارده شیره و خرما و انبه

شما باردارین دعاتون گیراس برام دعا کنید 

بسلامتی عزیزم ان شاءالله بسلامتی بگذرونی 

سلام منم شیش هفته بچه دومم علایمم هم خستگی و ضعف و فشار پایین

منم اینجور بودم الان  ۱۳ هفته خستگی رفته ضعف کم شده فشارم ۹ رو ۶ 

تهوع هم ندارم بچه دومه ان تی گفت ۵۵ درصد شبیه دختره

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....