2777
2789
عنوان

خانومایی که تازه فهمیدین باردارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میخورم من خوراکم گرمیجاته مغز و ارده شیره و خرما و انبهشما باردارین دعاتون گیراس برام دعا کنید

چشم حتما حلوای سیاه دونه رو هم امتحان کن 

عکس رنگی اگه نگرفتی بگیر 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
منم اینجور بودم الان ۱۳ هفته خستگی رفته ضعف کم شده فشارم ۹ رو ۶ تهوع هم ندارم بچه دومه ان تی گفت ۵۵ ...

دقیقا فشار منم نه هست بعضی وقتا کمتر تهوع زیاد ندارم ولی همش فشارم پایین و ضعف دارم 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
ماه پیش رفتم تهران گرفتم سالم بودمحلوای سیاهدانه چیه؟صبحانه ناشنا عسل و سیاهدونه میخورم

برای حدود نیم کیلو خرما یک لیوان سیاه دونه در نظر بگیر 

اول خرما رو با روغن زیتون تفت بده چند دقیقه قبل از اینکه زیرش خاموش کنی سیاه دونه رو اضافه کن باهم حسابی قاطی کن هم خودت هم همسرت بخورید بسیار موثره واسه باردار شدن 

البته اندازه ها دست خودت هستن میتونی کم و زیاد کنی 

منم یکشنبه هفته اینده انشالله همینجا باهم درارتباط باشیم لطفا دارو چی میخوری الان؟

من الان شیش هفته و شیش روز هستم استراحت مطلقم از پنج هفتگی لکه بینی داشتم دکتر شیاف داد و آمپول زدن تا کم بشه 

هنوزم هرروز آمپول میزنم خواهش میکنم واسم دعا کنید روزها بسختی میگذرن تا برم سونو قلب