2777
2789
عنوان

با رفیقاتون چقدر بحثتون میشه

52 بازدید | 14 پست

چندبار تا حالا شده بحث کنید در حد دعوا؟

و بعد چیشد اشتی کردین؟

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین رفیق خانواده 

بقیه غربیه هایی هستند که هر زمان جا شون افراد جدید میان 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

قبلا سنم کمتر بود سرم درد میکرد برای بحث الان چند سال میشه سکوت میکنم و رد میشم

سر چی بحث میکردین؟مثلا چی میدیدین که میشد دعوا

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

بحث در حد دعوا ک ن ولی خیلی بحث کردیم ولی قهر نکردیم چون همون لحظه میگیم چون برام مهمی اینو گفتم یا اینو میگم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
بحث در حد دعوا ک ن ولی خیلی بحث کردیم ولی قهر نکردیم چون همون لحظه میگیم چون برام مهمی اینو گفتم یا ...

نه منظورم اینه که یچیزی ببینی ازش یا چیزی بگه که بهتون بربخوره و...

من با یکی از دوستام قهرم مال دوران دبیرستان، خرس گنده نشسته بود روم کتکم زد،

واقعااا؟بخاطر چی؟😐🤣🤣🤣

سر چی بحث میکردین؟مثلا چی میدیدین که میشد دعوا

زمان مدرسه خیلی بحث میکردیم  کلا حرفهای ببخود زیاد میزدیم در مورد دین و مذهب بیشتر بود 

یا دین های دیگه ک کلی دوست و رفیق داشتم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی