2777
2789

کسی تو شیردهی استفاده کرده ؟؟کدوم بهتره ؟ خسته شدم از ییوست .گلاب به روتون همش باد شکم دارم هم  

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

نمیدونم کدومش تو بارداری مجازه 

منیزیوم هیدروکساید شربته و مجاز در بارداری 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کدومش تو بارداری مجازه منیزیوم هیدروکساید شربته و مجاز در بارداری

باردار نیستم ،تو شیردهی هستم .

منیزیم هیدوکساید بعد زایمان دکتر نوشت ،برم باز بهش بگم ببینم چی میگه .

پودر پیدولاکس بهتره میگن 

شربت لاکسی ژل

اینا برا کوتاه مدته ، من یبوست مزمن دارم ، موسلیوم و پیدرولاکس باید بخورم 

چون منم چند ساله مشکل یبوست دارم تا حالا از اینا استفاده نکردم

ببین اگه باردار و شیرده نیستی با مشورت پزشک حتما پیدورلاکس بخور ،عالیه .

منم نوع مزمن دارم از بچگی . 

حالا دختر دومیم اینطوره بردم دکتر پیدولاکس داده گفت باید سالها بخوره تا خوب بشه . ولی یادم رفت بگم خودمم بخورم یا نه ؟چون شیر میدم ترسیدم دختر کوچیکم اسهال بشه .

دختر دومیم الان یبوستش خوب شده با اون پودر

ببین اگه باردار و شیرده نیستی با مشورت پزشک حتما پیدورلاکس بخور ،عالیه .منم نوع مزمن دارم از بچگی . ...

سلام عزیزم  پودر و چند میخری ؟ خیلی گرونه ؟.میخوام بخرم  خدا کنه برامنم جواب بده خسته شدم از اینه اینقد اب میخورم جایی نمیشه برم چقد آب ،کاش یه دارو باشه همیشگی خورد 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

سلام عزیزم پودر و چند میخری ؟ خیلی گرونه ؟.میخوام بخرم خدا کنه برامنم جواب بده خسته شدم از اینه ای ...

ببین یبوست آب باید زیاد بخوری ،نه این پودر اصلا گرون نیست ، فقط باید دکتر دستورش بده بگه چقدر بخوری ، جواب میده .

ببین یبوست آب باید زیاد بخوری ،نه این پودر اصلا گرون نیست ، فقط باید دکتر دستورش بده بگه چقدر بخوری ...

اب خوبه ولی زیاد باید بخورم ،وقتی بخوام برم جایی نمیتونم بخورم چون همش که توالت در دسترس نیست 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اب خوبه ولی زیاد باید بخورم ،وقتی بخوام برم جایی نمیتونم بخورم چون همش که توالت در دسترس نیست

این پودر روز دوبار هست صبح و شب 

نه پودر باید بریزی تو آب

اولی را نمیشناسم ولی پیدرولاکس خوبه اسفرزه هم موثره

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن