2777
2789
عنوان

پزشکی با رتبه 76500 کشوری

2606 بازدید | 51 پست

اره تعجب نکنید 

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فایل قبولی های ۱۴۰۲ رو منتشر کرده و توش همه رشته ها و سهمیه ها به همراه رتبه هاشون هستن

این وسط سهمیه ۲۵ درصدیا خیلی میدرخشن :)

با رتبه بالای ۳۰ هزار کشوری دندانپزشکی روزانه اصفهان و با رتبه بالای ۷۶ هزار کشوری پزشکی روزانه اصفهان آوردن. 

اونوقت یکی با رتبه حدود ۱۴ ، ۱۵ هزار کشوری که منطقش منطقه یک باشه ، حتی پزشکی تعهدی هم نمیاره و باید یا بره رشته پایینتر یا بمونه پشت کنکور. اونوقت همین عزیزان سهمیه ای پس فردا پز مدن که پزشکی خوندن اونم دانشگاه تاپی مثل اصفهان!

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

حالا کاری ب سهمیه ندارم ولی ۱۴هزار چرا باید پزشکی بیاره کسی که میانگین درصداش به بیست میرسه🥴

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت 7000 دیگه ؟😐😂😂۷۶۰۰۰که نبود😂😂😂😂🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿

منظورم دقیقا ۷۶ هزار کشوری هست عزیزم مدارکش هم موجوده 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
حالا کاری ب سهمیه ندارم ولی ۱۴هزار چرا باید پزشکی بیاره کسی که میانگین درصداش به بیست میرسه🥴

میگه ۱۴هزار کشوری نه منطقه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

۱۴ و ۱۵ هزار پزشکی تعهدی؟ خواهر من سال ۸۳ رتبه اش با سهمیه منطقه یک ۱۱۰۰ بود حتی پزشکی و دندون و داروی سیستان بلوچستانم نیاورد چه توقعی دارید

خودم با ۸۰۰۰ منطقه یک علوم پایه یه دانشگاه تو جنوب کشور رفتم

سهمیه ها که فاجعه اس ولی شمام یکم منطقی بگو باهات همدردی بشه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
بعدم همینا میشن دکترای مملکت و به راحتی آدم میکشنیه مشت بی سواد

درست حرف بزن من دوستم سهمیه داشت و واقعا هوشش خوب بود عادتونه همرو قضاوت کنید

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

درست حرف بزن من دوستم سهمیه داشت و واقعا هوشش خوب بود عادتونه همرو قضاوت کنید

قابل توجهت تیزهوشان درس میخوند 

تیزهوشان سهمیه قبول نمیکنه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم