2777
2789
عنوان

پزشکی با رتبه 76500 کشوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 51 پست
اگر هوشش خوب بود به هوشش اعتماد می‌کرد و با سهمیه نمی‌رفت جلوخسته نشدید از شعار؟؟؟

باشه تو سهمیه داشته باشو استفاده نکن 

نمیخوام اصلا بحث کنم چون اگه خودمم داشتم استفاده میکردم 

حالا اگه خنگ بود پس چرا تیزهوشان قبول شد

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

الان تو فقط به بقیه گیر میدی؟ اونایی که صندلی گیرشون میاد بدون کنکور چی؟ اونایی که دانشگاه میرن یه ک ...

شما چرا گارد میگیری؟ 

دوستت سهمیه داشت، هوشش خوب بود الانم تو جایگاهی هست که میخواسته... 

یجوری حرف می‌زنید انگار نرسیده به اهدافش و کنج خونه لم داده. 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل توجهت تیزهوشان درس میخوند تیزهوشان سهمیه قبول نمیکنه

اتفاقا منم مدرسم تیزهوشان بود و همون مثالی هم که زدم طبیعتا تیزهوشان بود چون همکلاسیم بود 

هرکی تیزهوشانه واقعا درسخون نیست اینو از من بشنو که فارغ التحصیل سمپاد تهرانم نه از اون دوست سهمیه ایت

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
قابل توجهت تیزهوشان درس میخوند تیزهوشان سهمیه قبول نمیکنه

من تیزهوشان را نمیدونم. ولی ما مدرسه نمونه بودیم. دوستم با سهمیه اومده بود و فوق العاده خنگ بود. طوری که اگر براش مسئله ای رو توضیح میدادم صد بار میزدم توی سرم. واقعا هم تلاشش را میکرد ولی نمیفهمید.

الان پزشکی میخونه . حتی ترم اول بافت را افتاد. هنوزم نتونسته درسش را تموم کنه ولی آخراشه. 

حالا الان فکر کن ایشون قراره پزشک بشه جان مردم را به بازی بگیره 

من تیزهوشان را نمیدونم. ولی ما مدرسه نمونه بودیم. دوستم با سهمیه اومده بود و فوق العاده خنگ بود. طور ...

اره نمونه با سهمیه هست ولی تیزهوشان نه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

منظورم دقیقا ۷۶ هزار کشوری هست عزیزم مدارکش هم موجوده

بله دکترهای سهمیه ای.پسر من عید آبله مرغان گرفته بود از گلو و سرش دونه زدن شروع شده بود و گلوش میسوخت.بردیمش دکتر نتونست تشخیص ابله مرغان بده گفت سرماخوردگی هست.دونه های سرش رو که دید گفت چند وقته حموم نرفتی اینقدر سرت کهیر زده.و پسر من که برگشتنی خونه رفت حموم و اونقدر سرش رو سابید دونه ها عفونت کردن و کلی بدبختی کشیدیم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
الان تو فقط به بقیه گیر میدی؟ اونایی که صندلی گیرشون میاد بدون کنکور چی؟ اونایی که دانشگاه میرن یه ک ...

حالا چون میگیم نباید با رتبه ۷۶ هزار کشوری برن پزشکی روزانه اصفهان و حق مردمو بخورن ، معنیش اینه که با انتقالی از خارجها یا هرید صندلیها موافقیم؟ اما بیشترین ظلم رو همین سهمیه ایا کردن چون تعدادشون بیشتر از همه مواردیه که گفتی.

حالا چون میگیم نباید با رتبه ۷۶ هزار کشوری برن پزشکی روزانه اصفهان و حق مردمو بخورن ، معنیش اینه که ...

نمیدونم برید یقه خودشون بگیرید 

من اشتباه کردم نباید نظر میدادم

عزیزم این همه ساله هممون داریم میسوزیم سر این سهمیه ها...دیگه ظلمیه که این همه سال دارن در حق جوونا ...

همیشه همینطوریه.اونا با ما مردم عادی فرق دارن.خواهرم استخدامی بیمارستان قبول شده بود حتی گفتن مدارک تم تو سایت بذار واسه مصاحبه.بچه چ ذوقی داشت.روز مصاحبه گفتن نیا.یک سهمیه ای جاش گذاشتن افسردگی گرفت.متاسفانه تمام هم نمیشن‌.

من تیزهوشان را نمیدونم. ولی ما مدرسه نمونه بودیم. دوستم با سهمیه اومده بود و فوق العاده خنگ بود. طور ...

اره تو آزمون نمونه سهمیه تاثیر داره اما تیزهوشان نه 

اما خیلی ها بطور تصادفی وارد سمپاد میشن و الزاما هرکی تیزهوشانه درسخون نیست

حالا برو آمار قبولیهای تخصص و فوق تخصص رو ببین تا کل برگات بریزه

دیدم عزیزم دیدم 

خیلی وقته که دیدم 

دیدم که رتبه ۱ زیرگروه اطفال دندان نتونست اولویت اولشو بیاره چون یه سهمیه ای اونو قبول شد 

این چیزارو دیدم که جیگرم داره میسوزه از اینهمه تبعیض 

ای کاش فقط به همین کنکور ختم میشد

سهمیه این افراد تمومی نداره مادام العمره 

آزمون نمونه ، کنکور سراسری ، پاس کردن درسا به زور کمک بنیاد شهید ، معافیت از طرح ، سهمیه تو آزمون دستیاری ، مجوز مطب و داروخونه ، استخدام ، دیگه چی بگم برات