2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این اتفاق ⁉️

212 بازدید | 18 پست

ما تو کلاس دو تا اکیپیم ( دهم انسانی) 

لطفا نگید درس نمیخونید و فلان و بهمان خدا شده یک ساعتم نخوابیم اما درستمون خوندیم خلاصه من حس میکنم دختر سر دسته اون اکیپ از من خوشش میاد 

بعد اکیپ ما و اکیپ اونا با هم دعوای بدی کردن امروز یه چیزی بود سر این که اونا تهمت زده بودن که اکیپ ما لو داده که گوشی آورده خلاصه من خاستم باهاشون دعوا کنم همون دختره سردستشون نذاشت گفت عزیزم من به تو اعتماد دارم و فلان خلاصه که هیچی امروزم داشتیم میومدیم داخل کلاس اون داشت میومد بیرون همینطور که رد شد ( بوس فرستاد با لب) خلاصه که زیادی مهربونی داره میکنه بچه هاشونم با من مشکلی ندارن یعنی نشون نمیدن که مشکلی داشته باشن و بنظرم دختره دوست داره من تو اکیپ اونا باشم یبارم کنارشون نشستم یه زنگ بهم گفت خوش اومدی و فلان بعد خودم جابجا شدم 

خلاصه که اکیپ خودم اگه بفهمن من مشکلی با اونا ندارم پارم میکنن واسه همین الکی نشون میدم بدم میاد جلو رفیقام 🤓😂😂💔

الان از این تایپک که اینو نوشته بودم یه چند هفته ای گذشته و دیگه دعوا نکردن و تموم شد تازه دریروژ رو شوخی یکی از اون اکیپ یه چیزی به من گفت دوستم دخالت کرد به دوستم گفت به تو چه ما با فلانی رفاقت داریم 😂

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳😳😳😳 دختر خوب بچسب به درست. یه سال دیگه که مدرسه ها تموم بشه دیگه هیچ کدومشون قرار نیست ببینی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

لوس بازیای دبیرستان 🤣🤣🤣

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

😳😳😳😳 دختر خوب بچسب به درست. یه سال دیگه که مدرسه ها تموم بشه دیگه هیچ کدومشون قرار نیست ببینی

نه مدرسه ما اینطوری نیست تا ۱۲ هم باهمیم

همیشه تو مدرسه اینجور چیزا رو می‌دیدم چندشم میشد 

این اکیپ بازی ها و چس کلاس بازی ها 

حس می‌کردم تو مهد کودک نشستم 

شاید به خاطر همینه که الان کلاً هیچ دوستی ندارم😂

این کاربری دومم هست 

نه مدرسه ما اینطوری نیست تا ۱۲ هم باهمیم

حالا بذار

اصلا این اکیپا میشن بلای جوند

اولویت به درسه نه این قرتی بازیا که فکرت رو درگیر کنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همیشه تو مدرسه اینجور چیزا رو می‌دیدم چندشم میشد این اکیپ بازی ها و چس کلاس بازی ها حس می‌کردم تو مه ...

بخدا منم مثل تو بودم تا همین امسال 

ولی خدایی ارزش نداره سفت چسپیدن

باید لذت برد اصلا مثل بچه ها بود 

پس کودک درونمون چطور سالم بمونه وقتی خودمونو 

سفت بچسپیم از وقتی که دوستام زیادن تو مدرسه بیشتر انگیزه دارم واسه مدرسه

حالا بذاراصلا این اکیپا میشن بلای جونداولویت به درسه نه این قرتی بازیا که فکرت رو درگیر کنن

مهر ما چون مریض شدم یکم گند زدم 

اما از الان دیگه درستش میکنم

مهر ما چون مریض شدم یکم گند زدم اما از الان دیگه درستش میکنم

موفق باشیییی

بخدا منم مثل تو بودم تا همین امسال ولی خدایی ارزش نداره سفت چسپیدنباید لذت برد اصلا مثل بچه ها بود پ ...

حالا دیگه من خوشم نمیومد 

همین الان هم برگردم عقب خوشم نمیاد بازم 

حالت تهوع میگرفتم از این ادا و اطوار ها 

تازه هر کدومشون هم فکر میکردن مدیریت یه کشور دستشونه😂

تنهایی هم خوب نیست نمیگم خوبه اتفاقاً خیلی‌ هم بده 

اتفاقاً خوبه که آدم دوست داشته باشه هم صحبت داشته باشه 

ولی همین تنهایی رو من به اون مسخره بازی ها ترجیح میدم والا 

این کاربری دومم هست