2777
2789
عنوان

پزشکی با رتبه 76500 کشوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 51 پست
همشون باهوش نیستن واقعا از اطرافیانم دیدم دوست شما هم جز تعداد اندکی ازشون بوده

اغلبشون چون دلگرم به ۲۵ درصد سهمیه هستن هیچگونه تلاشی نمیکنن

دیگه طرف فقط بره سرجلسه آبمیوه بخوره هم میتونه ۷۰ ، ۸۰ هزار بشه 

تازه این اصفهانه که یکی از بهتریناست. ببین اونی که دانشگاه تیپ ۳ میاره چی بوده دیگه

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
همیشه همینطوریه.اونا با ما مردم عادی فرق دارن.خواهرم استخدامی بیمارستان قبول شده بود حتی گفتن مدارک ...

سوال منم همینه !! چرا تموم نمیشن 🥲 

هرجا میری باید زخم این قضیه رو بخوری... من از ی چیزی خیلی می‌سوزم ، اینکه این سهمیه رو گذاشتن واسه کسایی که برای این مملکت و دین شون زحمت کشیدن که ی لطفی باشه براشون ولی آدمایی که من دیدم با سهمیه باباهاشون به همه جا رسیدن ، نه رفتاری نه اعتقادی هیچ شباهتی به پدرشون ندارن ، فقط الکی آدمای عادی رو سوزوندن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم همینه !! چرا تموم نمیشن 🥲 هرجا میری باید زخم این قضیه رو بخوری... من از ی چیزی خیلی می‌سوز ...

هنوز موندن.اونایی ک منصب دارن تو حادثه بمیرن میشن .....

شهدای جنگ تحمیلی رو من دوست دارم واقعا پاکی و اخلاص و اینکه با جون و دل جنگیدن.ولی بعد اون دیگه واقعا زور داره.

سوال منم همینه !! چرا تموم نمیشن 🥲 هرجا میری باید زخم این قضیه رو بخوری... من از ی چیزی خیلی می‌سوز ...

یه دختری هست توفامیل؛باباش سر زمین بمب خورده نزدیکش و زخمی شده بود اصلا جنگ اینا نرفته بود 

دخترش پرستار شده با سهمیه‌ هر چی عکس لختی مگیره میزاره اینستا

ستون دوم از سمت راست ، رتبه کشوری و ستون سوم از سمت راست ، رتبه در سهمیه هست . رشته و نوع قبولی هم که مشخصه. همه هم مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هست سال ۱۴۰۲.

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

درد منم مثل تو هست منم رشته ام انسانی هست 

پایه دوازدهم یکی تو کلاسمون سهمیه ۲۵ درصدی داره هیچی هم حالیش نیست و دختر خیلی پرو و بی ادبی هست بعد راه میره به ما میگه درس هاتونو بخونید من نخونم فرهنگیان قبولم

.