و از قضا آدم سالمی نبوده و میرفته توی دور تهدید و تجاوز توی یه سال
و بعد جدا میشه با کلی زور و دردسر
بنظرتون این آدم بی ارزشه؟
حس نفرت انگیزی بهش دارید؟
و فکر میکنید یه دختر بدکاره است که ادای خوب ها رو در میاره؟
دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه آدما تو زندگیشون اشتباه میکنن مهم اینکه دوباره تکرارش نکنن
تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند
نه عزیزم،اون دختر میتونه ی زندگی جدید بسازه،پر از قشنگی،پ از حس قشنگ دخترونگی،احساس ارزشمندی اش رو ب ...
واقعا همچین باوری داری؟
چقدر باور قشنگیه
دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
نه عزیزم،اون دختر میتونه ی زندگی جدید بسازه،پر از قشنگی،پ از حس قشنگ دخترونگی،احساس ارزشمندی اش رو ب ...
کاش همه درک شمارو داشتن
همه آدما تو زندگیشون اشتباه میکنن مهم اینکه دوباره تکرارش نکنن
فکر میکنی ممکنه ازدواج کنه و روزی که از گدشته اش باخبر شه تحقیرش کنه و رهاش کنه
میدونم فرهنک ها فرق میکنن
ولی هنوز خیلی ها اون تفکر رو دارن که دختر باید دست نخورده باشه
فکر میکنی ممکنه ازدواج کنه و روزی که از گدشته اش باخبر شه تحقیرش کنه و رهاش کنهمیدونم فرهنک ها فرق م ...
آره متاسفانه ولی خب اون دختر باید دنبال کسی بگرده که درکش کنه
تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند
اره عزیزمچون منم هم سن توام و خیلی اذیت شدم تو زندگی،الان به این باور رسیدم،میخوای کمکت کنم؟
نمیدونم چرا نمیتونم این باورم رو درک یا عوض کنم
شاید چون مامانم هر وقت میخواست منو از چیزی منع کنه میگفت مگه بدکاره ای؟و طوری این رو میگفت که میخواست بگه تو بی ارزشی
خیلی بد توی ذهنم هک شده
عزت نفسم رو نابود کرده
نمیتونم باور کنم بقیه با فهمیدن این قضیه هنوز منو ارزشمند بدونن
فکر میکنی ممکنه ازدواج کنه و روزی که از گدشته اش باخبر شه تحقیرش کنه و رهاش کنهمیدونم فرهنک ها فرق م ...
لطفا لطفا لطفا اول رو باورهات کار کن بعد وقتی وارد رابطه شدی به طرفت بگو ک بهت تجاوز شده...ولی حستو خوب کن،خیلی ها بدون بک...ارت هستن که ملکه ی یک پسر شدن،ففط کافیه خودت عاسق خودت بشی حس کنی بدون این هم با ارزشی،اصلا کی تعیین کرده ارزش زن به اون ی تیکه پوست هست؟(حالا منظورم این نیست طرف هرکاری دلش مبخواد بکنه،ابنو برای شما میگم که طعمه شدی وگرنه کسی ک با لذت و کثافت تمام چنین کاری کنه واقعا بی ارزشه)
خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
نه اصلا..یعنی چی بی ارزش!! چون رفته تو رابطه بی ارزش ونفرت انگیز!؟چون ی بی شرف بهش تجاوز کرده و تهدی ...
میشه بگی چرا تحسینش میکنی؟
لطفا لطفا لطفا اول رو باورهات کار کن بعد وقتی وارد رابطه شدی به طرفت بگو ک بهت تجاوز شده...ولی حستو ...
خیلی بد روی این باور گیر کردم
خیلی،از باورهام رو تعییر دادم
ولی این خیلی واسم ثابت شده و داره اذیتم میگنه