2777
2789
عنوان

توصیه هاتون برای کنکور💕✨

153 بازدید | 18 پست

اینم بگید که این کارم اشتباه بود ؟

اینکه دوستم گفت باهم بخونیم ولی کلا درسخون نیست من سال دهم و یازدهمم واقعا درسخون بودم و دوازدهم برام مشکل پیش اومد نتونستم بخونم و به جز اون این دوستامم تاثیر داشتن 

خلاصه اینکه تصمیم گرفتم بمونم پشت کنکور و ۱ماه و نیم شروع کردم و تایمم بالا هست 

بعد این دوستم چند روز گفت باهم بخونیم گفتم باشه و... ولی هر روز بهونه میاره:)یا میگه خسته نمیشی فلان قدر میخونی و..استراحت کن دیگه نخون واقعا اعصابم خورد میشه گفتم من نمیتونم باهات بخونم بعد ناراحت شد 

عذاب وجدان دارم:/

🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نداشته باش کار درست کردی

با هم بخونیم یعنی اونم پایه باشه  و بهم انرژی و گزارش بدید نه اینکه نق بزنه انرژیتو بگیره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ببین اولا که عذاب وجدان نداشته باش یکم بزرگتر که بشی می فهمی همه این دوست و رفیقا اگه آدم موفقی بشی دورت هستن اگه نشی ازت دور میشن پس همه سعیت رو بذار رو زندگی خودت و درس ات ،تنها درسه که میتونه آیندت رو باش بسازی

دوما که بهت توصیه می کنم در کنار درس خوندن حتمااااااا تست بزن حتمااااااا

چون هم سرعت ات بالا میره هم اعتماد به نفس هم بیشتر با سوالا آشنا میشی و خیلی تاثیر داره کلاسم بیخودی نرو بشین تو خونه و نمونه سوالای سالهای قبل و حل کن ...

یه مورد دیگه این که اگه خوابالو نمیشی سعی کن صبحا زود بیدار شی و درس بخونی خیلی بهتره چون فکرت درگیره مشکلات روزمره نشده هنوز اول صبح بیشتر حواست جمع هستش.

انشالله موفق باشی