2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک خانم ک خیانت جاریش و ب برادرشوهرش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 72 پست
درسته منم میدونم خیانت و حتی خیانت شوهرخواهر. شوهرمو میدونمولی بحث این ک ای خانم ک ب برادرشوهرش گفته ...

اصلا نفرین کار خوبی نیست 

یه کلام باید میگفتن ما مخالفیم کار بدی کردی 

یا اصلا نظرشون این بوده کار خوبی کردی 

هر چی 

با احترام نظر دادن هنر میخواد 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نمیدونم به نظرم فهمیدنش به این سادگی نیست و خوب مرد ها هیچ دلیلی برای چشم گذاشتن روی واقعیت ندارن م ...

چرا خیلی سادس مگر اینکه طرف خیلی گاگول باشه یا خودشم سرش جای دیگه گرم باشه اتفاقأ واسه ی مرد خیلی سخته ب همه بگه زنم خیانت میکرد طلاقش دادم اونم مجبوره سکوت کنه زیاد دیدم اینجوری 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میدونست کارش درسته الان ب غلط کردن نمیفتاد. 

واقعا بعضیاتون شعور نهی از منکرم ندارین. 

اگه اسی آدم درستی بود که کمکش میکرد ،راه درستو نشونش میداد نه اینجوری 

خیانت گناه نابخشودنی هست اما گناه های زیاد دیگه ای هم هست ک از این بدترن ،گناه هایی ک خیلیا انجامش میدن وفقط چون خیانت نمیکنن فک میکنن خیلی خوبن.

عزیزم نصف تاپیک های سایت مربوط به خانمهایی هست که میگن شوهرشون با خانم متاهل رابطه داره چرا همه دارن ...

باشه هر چی 

اون آقا خودش باید حواسش به زندگیش باشه 

ببین شاید به غلط 

اما نظر من اینه 

همونطور که گفتم شاید طرف میدونه خودشو زده به اون راه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بعد میگن چرا گفتی 

زن هرزه بیاد تو زندگیشون خودشونو جروارجر میکنن حالا میگن چرا گفتی چون طرفشون مرد و ارزش لسانی نداره براشون ک دلشون بسوزه . جون شوهرکشی هرزه ها با دوس پسرشون زیاد شده برای همسن دلسوزی ها از این هندجگرخواره ها 

کلا ی مشت نادان میگن زن هر غلطی خواست بکنه باید آزاد باشه هرزگی هم یکیش . 

میدونی اگه این مورد برا من پیش میومد خودمو درگیر این خاله زنک بازیا نمیکردم   

اصلا برام مهم نبود.. به قول معروف به کتفم میگرفتم

ولی من از حرفای استارتر وایب خوبی نگرفتم انگار که وجودش پر از کینه از جاریه باشه

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

استارتر از حسادتش اینکارو کرده چندجا گفته عروس عمم خیانت میکنه چرا به پسرعمش نگفته کسی از جاری استارتر دفاع نکرد از بدجنسیش ناراحت بودن میتونست به پدرشوهرش بگه زندگی دوتابچه رو نابود کرده کارما ولش نمیکنه خودشم میگفت میخام حلالیت بگیرم 

اما من خودمم ی خانوم هستم هیچوقت هم خیانت نکردم هیچوقت هم نمیکنم اما کار اسی اشتباه بود شما اگر تاپیک قبلیشو خونده باشی نوشته بود می‌خوام حالشو بگیرم ک جاریم خیلی چس کلاس میاد مطمئن باش از روی خیرخواهی این کارو نکرده شما هم اگر واقعا آدم خوبی هستین ب هم نوع های خودت توهین نمیکردی خانوم های بی لولی مثل همون خانومی ک تاپیک درباره جاریش زده بود باعث میشه زندگیه یکی از هم بپاشه ازکجا معلوم واقعا خیانت کرده ؟؟؟

باشه هر چی اون آقا خودش باید حواسش به زندگیش باشه ببین شاید به غلط اما نظر من اینه همونطور که گفتم ش ...

بله آقایونن حتما حس میکنن ولی وقتی مردی خیانت می‌کنه کسی به خانم حمله می‌کنه که حواسش به زندگیش باشه؟ 

جاری من به داییم پیام داده بود ک من خوشگلم و بیا با هم دوست شیم و‌‌‌ عکساشو فرستاده بود و فلان. من جیک نزدم صداشو درنیاوردم .الان میدونم پسرعموی شوهرم با دوست زنش ک مثل خواهرن رابطه داره شدید. صداشو درنیاوردم.به من چه مگه من فضولم. زندگیشون خراب شه ب من چی میرسه؟

خیانت یه گناه پنهانی هست به نظرم جاری بهتر بود به خودش میگفت به صورت غیر مستقیم که. مثلا کسی ازت مدرک جمع کرده میخاد به شوهرت بگه تا خودش رو جمع کنه مردا دیر خیانت رو متوجه میشن چون ریز بین نیستن اینکه زنی خیانت میکنه ترسناک تره چون زنا بر اساس غرایضشون خیانت نمیکنن کمبودی دارن که خائن میشن شاید جاری فقط نیاز به یه تلنگر داشته 

درسته منم میدونم خیانت و حتی خیانت شوهرخواهر. شوهرمو میدونمولی بحث این ک ای خانم ک ب برادرشوهرش گفته ...

اینجا کور کورانه از زن ها دفاع میشه خصوصا از هرزه ها ...ولی ب نظر منم نمی‌گفت بهتر بود اونم برای آرامش خودش اولا حرف و حدیث پیش نیاد . دوما عذاب وجدان آلان ک داره .. برای خودم پیش اومده ک دیدم و سکوت کردم و روال طبیعی زندگی کار خودش رو کرده و دست طرف رو شده من چرا باید واسه خودم تنش و تشنج درست کنم .