2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک خانم ک خیانت جاریش و ب برادرشوهرش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 72 پست
اما من خودمم ی خانوم هستم هیچوقت هم خیانت نکردم هیچوقت هم نمیکنم اما کار اسی اشتباه بود شما اگر تاپی ...

چرا اینقدر دروغ میگی لطفا تاپیکی از من پیدا کن که گفتم میخولم حال جاریمو بگیرم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بره به پسرعمشم بگه زنت داره خیانت میکنه چرا فقط به جاریش گیر داد

چون اون عضوی از خانوادم محسوب میشه تو شهرما برادرشوهر با برادر خود آدم فرقی نداره بارها هم گفتم من فقط گفتم اینستاشو پاک کن اما خوب حق با استارتر این تاپیکه هرچقد دلتون خواست توهین و نفرین کردین اما کل تاپیک منو بگردین به یکی بی ادبی نکردم چون من مثل شماها نیستم 

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
چرا اینقدر دروغ میگی لطفا تاپیکی از من پیدا کن که گفتم میخولم حال جاریمو بگیرم

اتفاقا تو تاپیکت پست گذاشته بودی ک گفته بودی جاریم همش میگه من خوبم داداشام باغیرت هستن و این حرفا و گفتی می‌خوام حالشو بگیرم ,,بعدشم بجایه بحث کردن با من زندگیه کسی رو خراب نکن،، دور ازجون اگه خواهرت خیانت میکرد ب دامادتون میگفتی؟ پس بفهم کرم داشتی ک گفتی جاری کی دوست شده که شما دومیش باشی 

من با اسی کاری ندارم . من میگم آدم هرزه نباید احساس امنیت داشته باشه . عجیبه زنها از هرزه ها دفاع می ...

اون تیر خلاص رو زد و ب شوهرش گفت همون اول کار. که خودش درواقع از دست جاریم خلاص بشه .ن برادرشوهر.خخ

توی عوضی چقد راحت میگی دست همنوعشون.... عوضی لاشی. چقد راحت تهمت میزنی. معلومه تو هم از اون قمیشی ک ...

چتهههههههههه چرا میپری ب ادم ؟میگن فوش و بنداز زمین صاحبش برمیداره پس حتما صاحب حرف من خودتی 

چیه ب صنف زنا خونه خراب کن بر خورد؟

چتهههههههههه چرا میپری ب ادم ؟میگن فوش و بنداز زمین صاحبش برمیداره پس حتما صاحب حرف من خودتی چیه ب ص ...

هرچی پیام بدی جوابتو نمیدم. اصلا نگاه نمی‌کنم. خودتو بکش. بدبخته میمون . انقد میمون و زشتی ک چشم از خودت بهتر رو نداری ببینی. میمون شامپانزه