2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک خانم ک خیانت جاریش و ب برادرشوهرش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 72 پست
من توو اون تاپیک نظر ندادم اما میگم خدا ستار العیوبه بنده ی خدا چه کاره ست؟

ستار العیوب نه ستار الفحشا 

اینطوری پیش بره بیست سال آینده ایرانم مثل آمریکا میشه که از هر دو سه تا بچه یکیش ح روم زاده س 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکو دیدم اما کامنتی نذاشتم 

اما اینجا نظرمو میگم 

به عقیده ی من وقتی خدایی که ستارالعیوبه گناه بندشو فاش نمیکنه و ابروشو نمیبره 

چرا ما باید ابروشو ببریم 

اون زن اگر خیانتش فاش نمیشد شاید روزی توبه میکرد و برمیگشت 

اما با فاش شدن خیانتش توسط جاریش ممکنه وضعش بدتر بشه 

اسی نباید لوش میدلد 

بردن ابروی کسی گناه خیلی بزرگیه و تاوان داره 

جریان چیهجاری اش خیانت کرده اونم گفته؟من البته در این شرایط چیزی نمیگم ولی وجدانی برادر خودتون باشه ...

برادر با جاری بقیه فرق میکنه 

من غمخوار برادرمم 

غمخوار دوست آشنا و جاری نیستم که 

تازه اونم نباید به نظرم آشکارا بگی ممکنه دعوا و خونریزی بشه 

خیلی موضوع حساسیه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
به نظرم سکوت بهترین کاره الان من خیانت چند خانواده رو میدونم باید راه بیفتم هی به همه گزارش بدم؟چطور ...

درسته منم میدونم خیانت و حتی خیانت شوهرخواهر. شوهرمو میدونم

ولی بحث این ک ای خانم ک ب برادرشوهرش گفته بضی ها نفرینش میکنن درسته از اول نباید میگف ولی حالا ک گفته حق و میدن ب او هرزه لعنتی

چه ربطی داشت ب بارداریت؟

خب داره میگه هرکی اونو منع میکنه خودش لین کارست خاستم بدونه من این کاره نیستم ولی کارشم قبول ندارم اصولأ کسی ک بارداره شوهر خودشو نمیتونه هندل کنه چ بریه ب ی نفر دیگه اینو هر زنی میدونه دیگه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
بله من میدونم شوهر خواهرم ب خواهرم خیانت میکنه البته با چشم و مدرک ندیدم ولی هیچوقت نمیگم شاید خاهرم ...

نمیدونم به نظرم فهمیدنش به این سادگی نیست 

و خوب مرد ها هیچ دلیلی برای چشم گذاشتن روی واقعیت ندارن  معمولا ما خانم ها به خاطر بچه یل شرایط ترجیح میدیم سکوت کنیم

من مدرک خیانت هم از شوهر دوستم دارم اما سکوت کردم

خب دیگه الان من خیلی هارو میشناسم اگه دهن باز کنم که اصلا آشوبی میشه 

بعد به نظرم ما فکر میکنیم نمیدونن 

مگه میشه طرف ندونه 

اگرم ندونه میفهمه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ولی از اینک بیشتر نذاشته برادرشوهرش بازیچه دس ای زن بشه کار خیلی خوبی کرده

از کجا میدونید برادر شوهر میدونسته و ب رو خودش نمیورده؟؟البته این فقط ی احتماله بدم این کجا ک خود طرف بفهمه طرفش داره چ غلطی میکنه اون کجا ک یکی بیاد بهت بگه و غرورت جلو اونم بشکنه و تا اخر عمر نتونی جلو اون طرف سر بلند کنی 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
برادر با جاری بقیه فرق میکنه من غمخوار برادرمم غمخوار دوست آشنا و جاری نیستم که تازه اونم نباید به ن ...

میگم من خودم شجاعت حرف زدن ندارم

ولی واقعا برادرشوهر رو مثل برادر خودم دوست دارم و خوشبختی اش برام مهمه

من فکر کردم جاری خیانت کرده ؟ یا برادرشوهر ؟

به نظرم سکوت بهترین کاره الان من خیانت چند خانواده رو میدونم باید راه بیفتم هی به همه گزارش بدم؟چطور ...

عزیزم نصف تاپیک های سایت مربوط به خانمهایی هست که میگن شوهرشون با خانم متاهل رابطه داره 

چرا همه دارن از دید جاری نگاه میکنن شاید اون آقا متاهل باشه و همسر و فرزندی داره که بهشون ظلم مبگیشه

دیدی برای بعصی آدمها سکوت اشتباهه واقعا لیاقت ندارن

دقیقا دست خیانتکار باید روبشه زن ومردم نداره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️