2777
2789
عنوان

فردا به امید خدا زایمان میکنم 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 50 پست

من برات خیلیییی دعا میکنم ولی لطفا سر زایمانت دعا کن انشاءالله امتحان دوشنبه امو نمره بالایی بگیرم و پاس شم لطفااا

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبارک باشه  اسم نی نی چیه؟😍

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

برا من دعا کن ی دانشگاه خوب قبول بشم 🙂خسته شدم از پشت کنکور موندن

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

سلام مبارک باشه اسم نی نی چیه؟😍

سلام عزیزم.ممنونم.کوروش

میخوام بقیه دوستان رو لایک کنم خطا میده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بسلامتی انشالله فارق بشی گلم. واسه ما که اول راهیم دعا کن من 12 هفته ام دارم میمیرم از تهوع و حال بد ...

ایشالله همین روزا بهتر میشی😘

بسلامتی مبارکه واسه من و تمام منتظرا هم موقع زایمان دعا کنید لطفا ۶ ساله منتظرم بخدا خسته ام دیگه دع ...

ایشالله که همین جا خبرشو میدی عزیزم

من ۷ ماهمه پس کی نوبت من میشه😂 چقدر دیر میگذره

نگران نباش اینقدر زود که دلت تنگ میشه.از الان دلم برای تکون هاش تنگ میشه

ان شاءالله عاقبت بخیر بشه وزیر سایه پدر مادرش سالم وصالح بزرگ بشهلطفا برا سلامتی همه مریضا دعا کن

چشم