2777
2789

به قول حافظ که میگه ای بیخبر بکوش که صاحب خبر شوی تا راه رو نباشی کی راهبر شوی.... شما الان طرف رو نبین که آقاهه چی داره شما گذشته رو ببین که برای بدست آوردنش چی داده شما خونه و ماشین رو نبین اول اون 2 سال سربازی رو ببین که سر صبح باید جلوی فرمانده خم راست میشد و میگفت بله قربان چشم قربان اطاعت میشه رو ببین توالت رو تمیز کردن ساعت 3 صبح نگهبانی رو ببین بعد دوسال سربازی حمالی کردن و شاگردی کردنشو ببین 

آدم که بعد از سربازی با کیف پره پول بر نمیگرده اول باید سختی بکشه تا به پولی برسه تا کسبو کار مستقل داشته باشه بعدش خونه ماشین بخره بشه مرد کامل مستقل شدن و کار کردن این راه هارو هم داره من پدرم عموی های خودم و دایی هام این راه هارو رفتن تا شدن آقای خونه زنو بچه داشتن هم خیلی مسئولیت داره پس اول این هارو ببینید بعدش شروع به مستقل شدن بکنید

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی سخته خیلیییی من باید ۷ محل کار باشم که از خونمون دوره ۵ میزنم بیرون کار کردن واقعا سخته

بله درسته باید آدم سختی بکشه

اونی که واقعا مستقل شده باشه همچین فکری نداره 

اونهایی که اداشو دارن اینجور فکر میکنن

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اوخی ناراحتی که باید بری سرکار و زحمت بکشی خسته شدی ونیا همینه نمیتونی بخوابی و مثل امامزاده روت پول ...

امامزاده رو خوب اومدی😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اوخی ناراحتی که باید بری سرکار و زحمت بکشی خسته شدی ونیا همینه نمیتونی بخوابی و مثل امامزاده روت پول ...

نه من مثل اینا نیستم که هیچ کاری نمیکن نه سربازی میرند نه کار خونه انجام میدن

شرمنده مثل مثل شما نیستم که کار خونه و آشپزی انجام ندیم انتظار داشته باشم یکی دیگر بهم پول بده

باشه عوضش مرد میشین

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.