2777
2789
عنوان

چرااخه باید اون حرفو بهم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت و امد هم داشتین ؟ مثلا شما خون گرم باشی و اون اشتباه برداشت کنه که بخواد همچین حرفی بزنع؟

نبابا اصلا من باهاش حرف نمیزنم باشوهراسکلم یه مدت دوست صمیمی شد یه سالی میشه دیگه کم همو میبینن رفت امد خانوادگی اینا اصلا

نبابا اصلا من باهاش حرف نمیزنم باشوهراسکلم یه مدت دوست صمیمی شد یه سالی میشه دیگه کم همو میبینن رفت ...

پس طرف کلا بی شعوره حتما به شوهرت بگو چون اینجور ادما وقتی پس زده شن هرکاری میکنن که مثلا حال طرفو بگیرن میاد الکی میگه میرم به شوهرت میگم مثلا با من بودی و از این حرفا

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

از چتش اسکرین شات بگیر  شاید یه زمانی بهش نیاز داشته باشی و بفرست واسه پیام‌های ذخیره شده تلگرامت اینطوری هم از گوشی حذف شده هم هو وقت بخوایی مدرکش روداری 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینستامم پاک کردم حالم دیگه از پیچم بهم خورد

کار خوبی گلم

گاهی سکوت و ادامه دادن چراغ سبز محسوب میشه در حالی که شما بخاطر شر بپا نشدن سکوت کردی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮