2777
2789
عنوان

تو رو خدا ذخیره پایین ها جواب بدن

80 بازدید | 10 پست

من ۲۲ سالمه با سابقه یه بار ivf منفی... ذخیره تخمدانم 0.59 هست با fsh2 و lh1 و ۴ ساله که اقدامم... چی کار کنم که بتونم سریع تر باردارشم؟ خسته شدم از دوا و دکتر بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ذخیره م یک دهمه، چند تا فولیکول داری؟؟ 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
هر ماه فولیکول دارم یکی دوتا

منم دارم اما آیا آزاد میشه تخمکت؟

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
اره عزیزم

خب پس پریود میشی.. منم اوایل همینطوری بودم هر ماه می‌شدم الان چند ماهیه گاهی دو ماه یه بار میشم. 

البته خودتم طبیعی باردار میشی، من دو بار باردار شدم اما الان برای سومی نمیشه دیگه