2777
2789
عنوان

چرااخه باید اون حرفو بهم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 41 پست

چه ادم نامحترمی  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زشته حالا اگه غریبه بود یه چیزی اگه شوهرت بهت اعتماد کامل داره باهاش حرف بزن ک با اون دوستش کا ...

قبلا دوست صمیمی بودن الان یه سالی میشه کم همو میبینن دیگه صمیمی نیستن ولی همه رازاشو شوهرم به این گفته

قبلا دوست صمیمی بودن الان یه سالی میشه کم همو میبینن دیگه صمیمی نیستن ولی همه رازاشو شوهرم به این گف ...

رفت و امد هم داشتین ؟ مثلا شما خون گرم باشی و اون اشتباه برداشت کنه که بخواد همچین حرفی بزنع؟

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
بخدا انگار موهامو از ریشه کندن بدنم قفل کرد تا پیامشو دیدم

وا بی خود قفل کردی طلا که پاکه چه منتش به خاکه 

دیوانه ای مگه؟

آدم لاشی تا حالا ندیدی به پیتت بخوره که خورد

خدایا خودت پشت و پناهم باش

آخه اینجور آدما وقتی عکس العملی نشون نمیدی فکر میکنن باید منتظر بمونن چراغ سبز نشون بدی شما یا باید همون لحظه اول بلاکش میکردی یا وقتی این حرفو زد قششششنگ قهوه ایش میکردی که تا عمر داره یادش بمونه میگفتی توی تاریخ بشر پست ترین و بیشرف ترین مردا امثال تو هستن که چشمشون دنبال ناموس رفیق و زن متاهله شماها از لجن کثیف ترین از این به بعد هرجور دوس داری با خواهر و مادر خودت رفتار کنن با بقیه رفتار کن....کوچیک ترین رد و اثری ازت تو زندگیم ببینم به همسرم میگم تا قشششنگ آدمت کنه بی ناموس

اوووف چقد حرص خوردم😤

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
پس نگو بلاک کن اونو به نظر من پیجت رو قفل کن خودی ها بهت درخواست داد فالو کن

بلاکش کردم بهشم گفتم هرچی باشم لاشی نیستم حالم از این حرومزاده بازیا بهم میخوره اینم نوشت الان همه فاب دارن که همه جوره پشتشونه داشت تایپ میکرد دیگه بلاکش کردم