2777
2789
عنوان

رفع همزاد با قران درمانی ➕ راه حل

1489 بازدید | 35 پست

سلام

کسایی که همزاد دارن یا جن عاشق یه راه حل هایی دارم که همشون با قرانه میتونید انجام بدید

برای باطل کردن سحر ‌و جادو هم با قران راه دارم

براتون توی پست های بعدی میگم

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍

اولین راه که خودم انجام دادم که خیلی آسونه

ختم ۴۱ روزه هست

۱۱ بار صلوات با ۱۱ بار سوره حمد

سوره حمد رو از روی قرآن بخونید حتما..

وسط درمان قط نکنید..

این یه راه برای دفع همزاد هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی همزاد مزاحم دارد تا ۲۱ روز روزی ۱۱۰ مرتبه ایه زیر را بخواند

و ان اعبدونی هذا صراط مستقیم

۱۱۰ عدد ابجد امام علی هستش و این ختم ایه رو هدیه کنه به امام علی چون شیاطین و جن از امام علی خیلی میترسن بعدم توسل کنید به حضرت علی و بسپرید به ایشون همزادتون که مشکلتون حل کنه انشالله بعدم دعا کنید و از خدا همینو بخواید

بین ختم چیزی نخورید و جاتون عوض نکنید

ختم ۴۵ روزه سوره بقره که فوقالعادست

قبل از شروع سوره ۵ تا ایت الکرسی بخونید به نیت حفاظت و تحصین

تا ۴۵ روز یا بخونید یا تند خوانی رو دانلود کنید بزارید توی خونه بخونه

معتز اقایی یا شیعه میثم تمار عراقی

۴۰ شب قبل خواب

۵ یا ۱۰ مرتبه ایت الکرسی میخونیم و هدیه میکنیم به امام زمان و

یکبار سوره انسان

و دیگه حرف نمیزنیم و میخابیم

سوره بقره فوق العادست معجزست ازش دریغ نکنید

طلسم و جادو رو از بین میبره

انرژی منفی و سنگینی از بین میبره

محبت و رزق و روزی زیاد میشه

سوره بقره فوق العادست معجزست ازش دریغ نکنیدطلسم و جادو رو از بین میبرهانرژی منفی و سنگینی از بین میب ...

هر روز سوره بقره رو بخونم؟

به مدت ۴۵ روز؟

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
هر روز سوره بقره رو بخونم؟به مدت ۴۵ روز؟

بله یا بخون یا گوش بده

ممکنه توی دوره درمان احساس سر درد ، بدن درد ، کابوس ، اعصبانیت داشته باشی و اینا بخاطر اینه که دارن یه کار میکنن که تو به ختم سوره بقره ادامه ندی

اما ادامه بده هر روز خیلی خوبه

وسطش قطع نکن قوی میشن

من خیلی کارا کردم ،مثلا چله بقره و ملی غسل های قرآنی و ختم و فلان ،اما نه واسه همزاد ،خاستگار سابقم واسم دعا درست کرده و مرتب خواب جادو میبینم ،،، اما هیچ کدوم جواب نداده، شما چی پیشنهاد میدین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من