2777
2789

من 20 سالمه  و اولین بار رل زدم و سه ماه هست رل زدیم و تو دانشگاه همو می بینیم یه بار از دانشگاه دوست پسر ام به پسر خالم زنگ زد با گوشی من چون دوست پسرم، پسر خالم رو میشناخت 

بعد از اون مامانم فهمید و منم ماسمالیش کردم و گفتم دوست نیستم و بدون اجازه ور داشته زنگ زده و دیشب دو باره گفت  بااین پسره دوستی بهت گفته دوست دارم و میخواد بیاد خواستگاری 

واقعاً اینارو دوست پسر ام گفته ولی نمی دونم مامانم از کجا فهمیده و میگه و این مدت هم همش بهم میگفت حواست باشه  پسرا که گول میزنن و فلان و میگه اگر چیزی هست باهام در میون بزار میترسم بگم جدامون کنه 

چون یکم حساسه و طرز فکرش کمی قدیمیه 

یه دوست صمیمی پسر هم دارم مامانم اونو می‌دونه کامل و مشکلی نداره که دوست صمیمی هستم حتی پیاما رو نشونش میدم ولی با موضوع دوست پسر نمی دونم 

بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره...ب مامان بابام نگم به کی بگم پس؟

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
والا من اسماشونو تا اول یا آخرشون آقا نیارم نمیارم،شما چطور صمیمی میشید،ولش کن بیخیال،صمیمیتتون پاید ...

حقیقتن منم اوکی نیسم با این ماجرا:/چه کاری نمیتونین با رل خودتون بکنین ک دوست پسر جدا میگیرید اخه

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆