2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی میخوام یه زن

88 بازدید | 6 پست

شوهرم  مغازه داره یه خانم چند وقته مغازه کناریش اجاره کرده من خیلی وقت بود درمغازه شوهرم نرفته بودم ولی این بارسوم که میرم وهربارتپش قلب میگیرم رد میشه از درمغازه فقطط باشوهرم حرف میزنه و اصلا منو نمیبینه وهمش زیر چشمی نگاه میکنه و حتی وقتی شوهرم سرش پایینه و ته مغازه صداش میزنه .

به شوهرم که اعتراض کردم که چکار داره ازته مغازه تورو صدا میزنه یاچرازیرچشمی نگاه میکنه شروع به دفاع کرد که همسایه اس احترام میگیره و...زیربارنمیره من حس خوبی ندارم  چون من و پسرم رو دید که داریم میریم داخل مغازه فورا بیرون آمدو شوهرم وصدازد به اسم وخسته نباشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.