2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه مدرسه ای دارید یه راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانش ربطی ندارهاین اتفاق تو محیط مدرسه افتادهمدیر و معاون باید مداخله کنن

وای همه چی ب پدر و مادر و تربیتشون ربط داره باید جلو بچشون رو بگیرن و اجازه ندن قلدری کنه وگرنه اون بچه زورش نرسه پدر و مادرها میان تلافی میکنن پس باید خودشون مانع این رفتارهای زشت بچشون بشن که فکر نمی کنم انقدر شعور داشته باشن چون اگر شعور می داشتن درست تربیتش می کردن، احتمالا ذوق میکنن بچشون انقدر قلدره و همه رو میزنه

به مدیر بگو تا به معلم هشدار بده که کنترلشون کنه، منم پسرم پیش دبستانی هس، داخل مدرسشون تاب هس، بچه ها هم شلوغ، دیدم همدیگرو هل میدن کم مونده همشون بخورن زمین، رفتم هم به مدیر هم به معلم گفتم، من اجازه نمیدم پسرم سوار تاب بشه، شما هم نباید اجازه بدین پسرم سوار تاب بشه، با چشم خودم دیدم چند باری کم مونده بخوره زمین سر و صورتش بشکنه، این چند ساعت بایدحواستون به بچه ها باشه، تاب رو کلا برداشتن از حیاط، به مدیر بگی خودش رسیدگی میکنه، به مامان بچه هم با تهدید بگو که شوهرم میخاست بیاد دم درتون

هنوز نگفتی به مادره؟؟ نه اروم باشه نه خیلی دعوایی حتما تذکر بده متنفرم از بچه ای که زدن بلده کاش میش ...

شوکه شدم صورتش داغون شده اصلا مغزم کار نکرد اون موقع

حداقل میموندم مامانش که میاد دنبالش بهش بگم

دختر منم پارسال یکی انداخته بودش پیشونیش کبود بود وقتی آمد معلمش موهاش و ریخته بود تو چشمش ک مشخص نشه من آمد خونه موهاشو زدم بالا ک بالا ببندم دیدم 

قیامت ب پا کردم  شد درس عبرت براش 

برو مدرسه پسرتم ببر توی دفتر پیش مدیر بگو این اتفاق توی مدرسه شما افتاده رسیدگی کنید ببینید مقصر کیه دلیلش چیه هرروز باید منتظر یه اتفاق تازه باشم کی مسووله اگر پیشنهاد دادن کلاس پسرت را عوض کن بعضی بچه ها اختلال دارن دست خودشون نیس

به مدیر بگو تا به معلم هشدار بده که کنترلشون کنه، منم پسرم پیش دبستانی هس، داخل مدرسشون تاب هس، بچه ...

زنگ تفریح اینا،ساعتش با بقیه کلاسها فرق داره

مدیرو ناظم کاری بهشون ندارن

جایی که ما زندگی می کنیم مدارسش همین طوریه.من تا دخترم دبستان بود همش مدرسه بودم.هر روز کتک می خورد.

وای چقدر بد💔

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

به مدیر بگو تا به معلم هشدار بده که کنترلشون کنه، منم پسرم پیش دبستانی هس، داخل مدرسشون تاب هس، بچه ...

عجب مدیر بی فکری.باید کلا حیاط اونجا رو با فوم بپوشونن و تاب هم حفاظ داشته باشه

همه .والدین اعتراض کنند

که بچه ها رو میبریم

مجبورن او ن بچه رو بندازن بیرون 

به نظرم هم اون بچه

هم پدر 

مادرش باید یاد بگیرن

که خیلی هم عزیز نازی نیستند و باید خودشون رو کنترل کنند

همون جوری که ما کنترل میکنیم 

برو مدرسه پسرتم ببر توی دفتر پیش مدیر بگو این اتفاق توی مدرسه شما افتاده رسیدگی کنید ببینید مقصر کیه ...

پیش دبستانی

یه کلاس بیشتر نیست

مدیر آشناست ولی نهایت یه تذکر بده 

مطمئنم مشکل حل نمیشه