2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6003 بازدید | 275 پست
آذر

پاییزیا کلا همینجورین مخصوصا ابان و اخرای ابان 

کلا بیشعور و نفهمن 

بدبخت طلاق بگیر الان اینجوریه

فردا بری زیز یه سقف بدتر میشه 

خودتو کوچیک نکن زن نیاز به محبت کلاممممیییییییی و عملی داره مخصوصا کلامی

برین روش مردیکه رو 

خودتو بی ارزش نکن

چقدر مثل همسر سابق منه

با این تفاوت که کوچیکترین محبتی هم نداشت یعنی هیچیییی

حتی یه عزیزم به من نگفت

۲سال زنش بودم سر جمع ۱۰بار زنگ زد

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاییزیا کلا همینجورین مخصوصا ابان و اخرای ابان کلا بیشعور و نفهمن بدبخت طلاق بگیر الان اینجوریهفردا ...

کلامی تا دلت بخواد هست

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

ببین نمیخام ناراحتت کنم 

ولی ازدواج نکنید عقدت طولانی کن

اولا فاصل سنی تون خیلی زیاده 

دوما هیچ ذوقی برات ندار و این اصلا خوب نیست

اول ازدواج خیلی مهم چقدر هیجان بهم داشته باشید

چقدر مثل همسر سابق منهبا این تفاوت که کوچیکترین محبتی هم نداشت یعنی هیچییییحتی یه عزیزم به من نگفت۲س ...

صفحات آخر و بمون ن این خیلی کلامی محبت می‌کنه سورپرایز وووو

فقط آخرین فهمیدم خیانت عاطفی هم داشته 

ببین نمیخام ناراحتت کنم ولی ازدواج نکنید عقدت طولانی کناولا فاصل سنی تون خیلی زیاده دوما هیچ ذوقی بر ...

متاهلی ؟

ببین نمیخام ناراحتت کنم ولی ازدواج نکنید عقدت طولانی کناولا فاصل سنی تون خیلی زیاده دوما هیچ ذوقی بر ...

عزیزم بعدشم برام صف نکشیدن

صفحات آخر و بمون ن این خیلی کلامی محبت می‌کنه سورپرایز ووووفقط آخرین فهمیدم خیانت عاطفی هم داشته

من به هزاران دلیل دیگه جدا شدم الان ازدواج کردم

ولی شما شرایط تغییر کردن داره همین که محبت میکنه خیلی خوبه عجله نکن واسه طلاق

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
من به هزاران دلیل دیگه جدا شدم الان ازدواج کردمولی شما شرایط تغییر کردن داره همین که محبت میکنه خیلی ...

صفحات آخر ‌وبخون خیانت عاطفی با کسی که چندین سال باهاش بوده متاهل و بچه دار. 

صفحات آخر ‌وبخون خیانت عاطفی با کسی که چندین سال باهاش بوده متاهل و بچه دار.

ینی نمیشه طلاق از طرف زن باشه ؟

حتی تکلیف تورو هم معلوم نکرده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم تو خودت ازش دوری بعد انتظار داری اون همیشه نزدیک شه بهتیچیز دوطرفس و باید خودتم خوب باشی ک اون ...

دقیقا خود استارتر میگه من تا حالا بهش زنگ نزدم بعدش ناراحته اون چرا کم زنگ میزنه

صفحات آخر ‌وبخون خیانت عاطفی با کسی که چندین سال باهاش بوده متاهل و بچه دار.

خب این موضوع جای فکر داره حتما برین پیش مشاوره

اگه قرار شد ببخشی نباید دیگه حرفشو بزنی

اگه میدونی نمیتونی ببخشی که یه فکر دیگه بکنین

باید خانواده حمایتگر هم داشته باشی