2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

497 بازدید | 36 پست

چه جور بعضیا بدون عشق و علاقه و بدون اینکه جذب طرف شده باشن ازدواج میکنن

اصلا نمیتونم درک کنم 

خودم اینجوریم که تا جونم برا کسی در نره نمیتونم باهاش ازدواج کنم

نمیدونم شایدم من کمالگرام

عزیزم خیلی ها اعتقاد دارن عشق بعداز ازدواج به وجود میاد

و خب از اینم بگذریم بعضی‌ها با اجبار خانواده 

بعضی‌ها بخاطر پول 

بعضی‌ها بخاطر موقعیت اجتماعی طرف و....

ولی عشق نیازه قبل ازدواج باشه از نظر منم 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج با عشق و علاقه خوبه درصورتی که چشماتو رو ایرادهای طرف نبندی که متاسفانه این اتفاق میفته و در بعضی موارد بعد از چند سال پشیمون میشه و اون عشق و علاقه فروکش میکنه،به نظرم ازدواج باید با شناخت کامل و عقل باشه و یه حد وسطی بین ازدواج سنتی و مدرن

بابا دلتنگتم....

دقیقا منم همینم

موندم بعضیا چیجوری سنتی ازدواج میکنن

از اولش همه چی رسمی و تحت نظر خانواده

بدون اینکه عشق و علاقه کامل و خوب ابراز بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ازدواج با عشق و علاقه خوبه درصورتی که چشماتو رو ایرادهای طرف نبندی که متاسفانه این اتفاق میفته و در ...

مشکلم اینجاس خواستگارامو پر از عیب و ایراد میبینم

از همه شون بدم میاد و به نظرم خیلی ناکافی میان

دقیقا منم همینمموندم بعضیا چیجوری سنتی ازدواج میکنناز اولش همه چی رسمی و تحت نظر خانوادهبدون اینکه ع ...

ازدواج میتونه سنتی باشه و توی همون پوران نامزدی هم علاقه بوجود بیاد،اصلا برای ازدواج هیچ نسخه ای نمیشه پیچید،،،هیچ حساب و کتابی نداره ،،،زندگی غیرقابل پیش بینی هست و هر لحظه میتونه تو رو سورپرایز کنه

بابا دلتنگتم....
عشق ربطی به سنتی و مدرن نداره ها

تو هردوتاش عشق میتونه باشه

ولی خیلیییی فرق دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)