2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 36 پست

چی بگم آدم تا تو یه شرایطی نباشه درک نمیکنه چرا و اما های زندگی یکی دیگرو

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج همینجوریش یه حرکت اشتباهه

چه برسه بدون عشق یا بدون پول😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هم شما اشتباه میکنی هم اونی که با هیچ علاقه ای میره تو زندگی.ازدواج باید ترکیبی از سنتی و مدرن باشه.یعنی خانواده ها درجریان باشن و کمک و مشورت بدن.درکنارش دو طرف یه مدت با هم وقت بگذرونن و حرف بزنن و مشاوره برن.ازدواج خودم ایطور بود خیلی راضیم خداروشکر

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

معیار هات چیه 

برای یکی قیافه اس برای یکی پول مهم تره برای یکی گذشته مهم تره 

بنظرم علاقه نداشتن خیلی بهتر از علاقه یه طرفه داشتنه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تاحدودی موافقم باهات ... 

یکبار خواب دیده بودم دارم بدون هییییچ علاقه ای ازدواج میکنم و بین به هم‌زدن و نزدن موندم 

تا چند روز حالم خراب بود ... فکرش بهم استرس میداد 🥴 

حداقل باید یک جذبی باشه ... بدون هیچیه هیچی واقعا سخته 

آره خب ولی تو نمیتونی کسی رو پیدا منی که هم خوشتیپ باشه هم اخلاقش خوب باشه هم پولدار باشه،پیدا میشه ...

من یکی رو بدون شناخت کامل بهش دل بستم بخاطر شرایط و وضعش و شکلش و سطح خانواده اش 

کم کم هرچی جلوتر میرفتم دیدم  پولداره ولی خسیسه  چه فایده

شکاکه چون ظاهرش خیلیارو میاره سمتش بد بین شده 

بی فرهنگه و بی احساس‌

و مغرور 

فهمیدم شرایط عالی کافی نیست باید طرف انسان باشه اصلا معنی عشقو نمیفهمه چون فکر میکنه همیشه میتونه براش پیش بیاد ..‌‌