2777
2789
عنوان

اونایی که دوست پسر دارن بیان

412 بازدید | 36 پست

آقا فک کن رفتید بیرون نشستید تو پارک

یهو یه مامور میاد میپرسه چه نسبتی دارید و شما می‌ترسید و بهتون استرس وارد میشه 

و اینکه دوست پسرتون رو دستش میگیره که فرار نکنه و تهدید میکنه که اره میبرمت و اینا .....‌

شما هم تو اون فرصت فرار میکنید یا وایمیستید بخاطر دوست پسرتون؟؟؟؟؟با اینکه ممکنه شمارم ببرن!و  دردسر شه واستون

وایمیسید بخاطر اون یا فرار میکنید؟؟؟؟؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

خیلی شیک فرا ر میکنم خخ

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوزم هستن؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه دفه تو ماشین نشسته بودیم این موتوریاشون ریختن سرمون 

پریدم به یارو که بعد یه هفته اومدیم همو ببینیم حالا تو اینجوری میکنی؟ 

بعد ی ذره چپ چپ نگامون کرد گفت خیلی خب و رفت 😂

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

چقدر هم که زننده است پارک‌ها رو از جای دلباز خانوادگی و محل ورزش و هواخوری  به پستوی کارهای خلاف و قایمکی تبدیل کردن این جوونک‌های بی‌بته!

آدم جرأت نمی‌کنه با یک کودک وارد محیط پارک بشه!

یه دفه تو ماشین نشسته بودیم این موتوریاشون ریختن سرمون پریدم به یارو که بعد یه هفته اومدیم همو ببینی ...

حالا ما که بعد دو ماه دیدیم همو

اگه طرف رو من دوستس داشته باشم کنارش میمونم یا باهم فرار میکنیم من هرگز کسی رو دوست نمیدارم داشته با ...

خب ببینید اون لحظه بحث اینه اگه میبردنتون شرف ابروتون میرفت 

بازم اینکار میکردین

خب ببینید اون لحظه بحث اینه اگه میبردنتون شرف ابروتون میرفت بازم اینکار میکردین

اگه میدونستم طرف دوسم داره و هوس نیست اره چون جرم نکردم دوتا ادمیم که همو. دوست داریم و کنار همیم