2777
2789
عنوان

من اگه کتونیمو بشورم

60 بازدید | 10 پست

یعنی با مایع لباسشویی و آب گرم اینا یه کم بشورمش تو حیاط بعد که تقریبا آلودگی هاش پاک شد بندازم تو لباسشویی 

که بشوره و خشک هم بشه تقریبا

بعد مجددا لباسشویی رو خالی بذارم ۱۵ دقیقه با آب داغ خودشو بشوره ،

بازم ممکنه بیماری پوستی اینا بگیریم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی داشتم تو نی نی سایت سرچ میکردم دیدم کلی کاربر نوشته بودن اره ما یکی رو میشناسیم خیلی چندشه لباس زیرش رو تو لباسشویی میندازه🥴🥴

خب مگه لباس زیرمون چه مشکلی داره ؟

من فقط لباسای دخترمو جدا می‌شورم بیشتر بخاطر اینکه اکثرا سفید و خیلی روشن هست ،و‌هم یه کم بخاطر لباس زیر اینا کلا لباس اون جدا شسته میشه.البته تو همون ماشین 

واقعا چرا لباس زیر نباید تو لباسشویی انداخت و چندش هست؟🤔🤔

دوستام دیدم میندازن ولی من ب دلم نیس.من اب وایتکس پودر پرسیل قاطی میکنم با فرچه میشورم داخلشم اسکاچ ...

اینم خوبه 

من فقط نگران خشک شدنش هستم وگرنه که اینجوری خیلی تمیزتر میشه

من کتونی رو میندازن تو ماشین، هیچ مشکلی پیش نیومده تا حالا.

لباس زیرم میندازم تو ماشین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دوستام دیدم میندازن ولی من ب دلم نیس.من اب وایتکس پودر پرسیل قاطی میکنم با فرچه میشورم داخلشم اسکاچ ...

دقیقا همین کار رو انجام میدم عالیه روشی که گفتین 

خیالم هم بابت لباسشویی راحته

دقیقا همین کار رو انجام میدم عالیه روشی که گفتین خیالم هم بابت لباسشویی راحته

کتونی سفید میشورم این مدلی برق میزنه.اب ولرم رو ب گرمی استفاده کنی زودتر تمیز میشه اب داغ نباش کفش حالت خودش از دست میده