2777
2789
عنوان

15 سالمه

460 بازدید | 5 پست

من یه پسر ۱۵ سالم.

خیلی احساس تنهایی دارم و زندگی برام تکراریه... 

می‌خوام امشب از سایت برم... 

اگه کسی هم سن منه می‌خواد با هم حرف بزنیم و با همین مسیرو بریم و پیشرفت کنیم

می‌تونی تو روبیکا بهم پیام بده 🙃

@a_mystery

درباره خودم بگم که... عاشق روانشناسیم، ولی نمی‌دونم چرا می‌شینم کتاب می‌خونم ولی درسمو نمی‌خونم.. آهنگ‌های سوگند و ساراناینی و معین و اینام گوش میدم.. 

واقعا پونزده سالگی سن سمیه از من به تو نصیحت پیشرفت در تنهایی اتفاق میوفته وقتی با یه دختر صحبت کنی تهش چند هفته از وقتتو بگیره و بعدشم که نمیتونید جدی باهم باشید از هم به مرور خسته میشید و همین چرخه رو دو سه سال ادامه میدی در بهترین حالت و عمرت تلف میشه برو یه کلاس ورزشی زبانی چیزی دوتا کتاب فلسفی بخون برو برنامه نویسی یاد بگیر سعی کن دوتا دوره بری افیس رو مسلط بشی یکم اس پس اس اس یاد بگیر بعد ها به دردت میخوره یه یکی دو سال بعد روش تحقیق یاد بگیر دوتا مسابقات علمی شرکت کن تا فرصتش رو داری از زندگیت استفاده کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی احساس تنعایییی میکنم... شدیدا دیوونم میکنه

نگاه کن من هم پسرم و هم هفده سالمه و به خوبی تورو درک می‌کنم حس شناخته نشدن مزخرفه مخصوصا وقتی احساس می‌کنی ارزشش رو داری ولی اینو جدی میگم هیچ چیز نمیتونه جای لذتی رو بگیره که تو جمع هم سنات باشی و ازشون بهتر باشی مخصوصا وقتی براش زحمت کشیده باشی نمی‌گم که کلن بشین درس بخون و این جور حرفا ولی خب زمانتو مدیریت کن از کلاس دهم یازدهم به بعد دیگه جز درس خوندن هیچ کاری نمیتونی بکنی تا دانشگاه پس سعی کن تا فشار روانی کمتره پیشرفت کنی