2777
2789

سلام تو سونو ان تی بهم گفتن احتمالا دختره 

2 روز پیش رفتم آنومالی نی نی پاهاش بسته بود باز نمی کرد بعددکتر گفت برو شیرینی بخور پیاده روی کن پاهاش بسته است 

ماهم رفتیم پیاده روی واینا اومدیم باز پاهاشو بسته بود 

تقریبا 10 دیقه همینجوری دکتر دستگاه سونو رو می چرخوند منم چون تو ان تی بهم گفته بودن نپرسیدم بعد بهم گفت جنسیتو میدونی منم گفتم آره دختره اونم گفت درسته 

الان میگم کاش نمی گفتم بهش چرا ازم پرسید چرا خودش نگفت مستقیم 😕😕😕

من دیگه بهش دل بستم بعدا یه چی دیگه بهم بگن بهم میریزم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

من توي ان تي بهم نگفت حتي احتمالي  

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه غیر این بود که میگفت یا مثلا اگه ندیده بود میگفت ندیدم

نه خب خیلی تکون داد دستگاه رو مدام از این ور شکمم می برد اون ور آخرشم از خودم پرسید بخاطرهمون شک کردم 

دکتر همه چیشو بهمون نشون داد حتی انگشتای پاهاشو اما نی نی پاهاشو رو هم گذاشته بود دکترم حرف از جنسیت نمیزدکه آخرش از خودم پرسید حتی پهلوی چپ هم خوابیدم 

چرا واسه جنسيت هر جا ميرم ميگه 18 هفته به بعد خيلي دلم ميخواد زود بفهمم ني ني ناز و عزيزم چيه   

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
واقعا حس بدیه تو شک موندن برا همین یه سونوی جنسیت برو اگه امکانش رو داری

آره خیلی اگه بعدا بگن جنسیت یه چیز دبگست خیلی برام سخته خب 

من باهاش انس گرفتم اسم انتخاب کردم 

چرا واسه جنسيت هر جا ميرم ميگه 18 هفته به بعد خيلي دلم ميخواد زود بفهمم ني ني ناز و عزيزم چيه   ...

15 هفته هم مشخص میشه عزیزم 

امروز 15 هفته م شده سونوگرافي ها اينطور ميگن ميترسم برم آخرش بگن ديده نشد 18 هفته بيا

امروز 15 هفته م شده سونوگرافي ها اينطور ميگن ميترسم برم آخرش بگن ديده نشد 18 هفته بيا

نه مشخص میشن نی نی من خیلی خودشو جمع کرده بود تقصیرخودم بود شلوارکشیمو کشیده بودم تا زیرسینم طفلک جمع کرده بود خودشو بمیرم براش الهی 

از اون وقت شلوارمو میزارم زیرشکمم