2777
2789

ما دو تا خونه داریم کنار هم این یکی ساااکتتتتت آروم عالی برای درس خوندن البته میز نیست توش بعدم مهمون میاد گهگاهی اینجا نمیشه توش میزم روبیارم بعد ولی من بااینکه خونه خودمون خیلی سروصدای و مامانم هر لحظه یه چیزی بم میگه باتمرکزربیشتری میخونم چون هم پشت میزم هم ساکت نیس نمی‌دونم خیلی مسخرس اینجا خونه ساکتتت بدون مزاحم ولی یهو میرم تو گوشی و تمام الان میگم احمقی خونه خالی رو ول کنی بیای تو اون سروصدا فقط به خاطر میز ؟البته یکم نظم هم میده مثلا خونمون کتابام مرتب رومیز چیپس الان هر کدوم ی ور خودکارام ریخته وووو اونجا قشنگ کارامو میچشبونم رو دیوار جلوی میزم نمی‌دونم خیلی دو دلم🥲💔

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

هرجا بازدهی بیشتری داری همونجا بخون

اخه اینجا مامانبزرگمم هس بم عادت کرده الان برم تنها میشه انقدددد مطمعنه من پیششم همیشه نبینه اومدم از خواب پا میشه صدام میزنع می‌دونه تو اتاقم🥲💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نظرت راجع به میز پایه کوتاه که بشینی رو زمین درس بنویسی چیهبرا دخترم میخوام

نمیدچنم باید از خودش بپرسید بنظر من میز بزرگ ی چیز دیگس واقعا بهت تمرکز میده یه مکان مشخص داشتن