2777
2789
عنوان

باردارم به جنسیتی که گفتن اطمینان کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 34 پست
لیلی منم مشکلم همین بود ۱ هفته بعدش دوباره رفتم سونو من دو بار آنومالی رفتم آخر هفته آینده برو مطمئن ...

ااا واقعا آخه شوهرم نمیزاره میگه بچه اذیت میشه میری سونو 

میگه سونوبعدی که دکترت گفت اون موقع بپرس 

ولی اگه عوض بشه اون موقع برام خیلی سخته 

😳😳😳چه حس بدیه این شک افتاد تو دلم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
چرا واسه جنسيت هر جا ميرم ميگه 18 هفته به بعد خيلي دلم ميخواد زود بفهمم ني ني ناز و عزيزم چيه   ...

تعیین جنسیت بعد از 16 هفتگی بدون خطاست عزیزم 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظرتیم کوچولوی مامان    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااا واقعا آخه شوهرم نمیزاره میگه بچه اذیت میشه میری سونو  میگه سونوبعدی که دکترت گفت اون موقع ...

عزیزم عوض نمیشه پسر شنبولش واضحه اصلا امکان نداره تو 18 هفتگی مشخص نشه 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظرتیم کوچولوی مامان    
عزیزم 18 هفته تعیین جنسیت درسته نگران نباش

آخه دکتراز خودم پرسید باعث شد شک کنم گفتم آره میدونم بعد سکوت شد دکتر هیچی نگفت بعد من بهش گفتم دختره اونم گفت درسته 

عزیزم عوض نمیشه پسر شنبولش واضحه اصلا امکان نداره تو 18 هفتگی مشخص نشه 

ااا واقعا آخییییششش 

آخه دوستم تو آنومالی هم گفتن دختر تو سونو 28 هفته گفتن پسر یکی از سونوهای خوب تهران هم رفته بود فقط به دوستم فکرکردم شک افتاد به دلم 

شب هم خواب بد دیدم دلهره گرفته بودم هفته بعدنوبت دکتر دارم نهایتا میگم برای 1 ماه دیگه برام سونو بنویسه خیالم راحت بشه 

جنسیت برام فرق نداره ها ولی دیگه از ان تی گفتن دختره دلم دیگه دخترمو میخواد

شب هم خواب بد دیدم دلهره گرفته بودم هفته بعدنوبت دکتر دارم نهایتا میگم برای 1 ماه دیگه برام سونو بنو ...

عزیزم نگران نباش...انشاالله که نی نی همون چیزیه که میخوای

‌ مترسک : من مغز ندارم، تو سرم پر از پوشاله دوروتی : اگه مغز نداری پس چه جوری حرف میزنی؟مترسک : نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستن که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن!

عزیزم نی نی دخترعموم و خالمم پاهاش بسته بود و دختر بودن.معمولا میگن این نشانه دختربودنه

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

من یه مورد خودم به شخصه دیدم تا آنومالی گفتن دختره سونوی اخر ماه شش بهش گفتن پسره😒

تازه این خوبه که یه مورد دیگه زایمان کرده بود قرار بود دختر باشه یهو دیدن پسره😂😂😂

دخترت خیلی با حیاست لیلی جون....

مگه تو مطب دکتر بهتون نگفتن دختره تو پونزده هفته؟ چرا شک داری اخه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان     هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.    این همنفسی چه حس و حالی دارد.    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بمن توو غربالگري اول با اطمينان گفت و توو برگه جواب هم نوشت پسره اخه ميگن پسر  زود معلوم ميشه،توو  غربالگري دوم هم كه كاملا مشخص بود پسره،من كرج سونوي دكتر اسدي رفتم دكترم هم قبلش گفته بود جنسيت رو توو سه ماهگي ميگه