2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب اين معني اش خراب نيس واقعن

میگن گفتی خرابن😐😐😐😐

میگم اون تاپیکو نشون بدین یا اسکرین بزارین .....

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
اینجا شده محلی برای عقده گشایی یه سری.واقعا متاسفم خوبه ماهم بگیم اون شهری که شما توش زندگی میکنی ه ...

گیسو جان همشهری گلم میدونی که شهرما چقدر مهاجر داره هممونم میدونم بیشتر کسایی که وارد فساد شدن و خراب  اهل کدوم شهرن ؟ 

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  

حالا چرا مي خواب بري 

اينجا اين همه دعوا مي شه صبح تا شب هيچكدوم هم نمي رن

نرو بابا 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
کلا نمیدونم  این چه صیغه ایه تو این سایت که بعضیا فکر میکنن هر کس مثل خودشون فکر نکنه یا خرابه ...

بابا ولش کنید

اصن خراب منم😐😐😐😐😐

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
میگن گفتی خرابن😐😐😐😐 میگم اون تاپیکو نشون بدین یا اسکرین بزارین .....

ول کن کیمیا

تو نظرتو دادی 

اگه نظرت بی ادبانه یا گستاخانه بود مطمینا نی نی یار تذکر میداد

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
من بدبخت تاپیک معذرت خواهی هم زدم من با کسی دعوا ندارم اما همه با من دعوا دارن😂

معلومه دعوا داریم یعنی ما همه خرابیم تو سالمی خجالت بکش چقدر نظرم راجع بهت عوض شد به نظرم ذهن تو خرابه نه تهرانیا

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
من بدبخت تاپیک معذرت خواهی هم زدم من با کسی دعوا ندارم اما همه با من دعوا دارن😂

نه عزیزم کسی با شما دعوا نداره اما بقیه درمقابل توهین وحرف زشت سکوت نمیکنن حتی اگر دوست باشیم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

پاشم برم غذا درست کنم نشستم اینجا😣 حال ندارم پاشم یکیتون بپاشه غذا بیاره درخونه دلمم غذا رستورانی نمیخاد😕 اصن نمیدونم چی میخاد

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
حالا چرا مي خواب بري  اينجا اين همه دعوا مي شه صبح تا شب هيچكدوم هم نمي رن نرو بابا

نمیتونیم بین جماعتی باشم که تهمت و غیبت هیچ مشکلی نداره ولی اینکه دستای عشقتو بگیری زنا کردی و گناهه...

حالم دیشب خیلی خوب بود ولی